Revival Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de kPNI


Lorentzstraat 4a 6716 AD Ede
0318648980 Klik om te bellen

Over Revival Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de kPNI

Uw praktijk voor Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de klinische Psycho Neuro Immunologie

Revival staat voor opleven, een nieuwe start. Wij, Joanne en Mieke, zijn onze praktijk gestart met het doel u de controle weer terug te geven over uw gezondheid.

Als logo hebben wij bewust gekozen voor een boom met de vier seizoenen. In ons leven maken we goede en mindere goede perioden mee. Dit maakt ons tot wie we zijn en kán bepalend zijn voor het ontwikkelen van gezondheidsklachten. Het mooie van de seizoenen is dat ze afwisselen en dat elke periode in uw leven weer een nieuwe start kan betekenen. Bepaalde gezondheidsklachten kunnen u het gevoel geven dat u in het donkere winterseizoen blijft hangen. Wij helpen u graag naar de lente!


Daarom kiest u voor Revival:

 • Wetenschappelijke onderbouwing
 • Mogelijkheid tot laboratoriumonderzoek
 • Up-to-date kennis
 • Teamwork

Wij helpen u graag bij:

 • Een gezonde leefstijl met bijpassend voedings- en bewegingspatroon
 • Langdurige vermoeidheidsklachten
 • Gewichtsbeheersing
 • Hyperactiviteit en concentratieproblemen
 • Huidproblematiek
 • Darmklachten
 • Chronische klachten


Orthomoleculaire geneeskunde volgens kPNI: Wat is dat?
In de Orthomoleculaire Geneeskunde wordt gekeken naar de mens als geheel. Er wordt hierbij niet enkel gekeken naar een bepaald symptoom, maar er wordt gezocht naar de oorzaak van uw klacht. Middels doeltreffende aanpassingen in uw lifestyle, beweging, voeding en eventueel supplementen wordt gekeken naar een passende oplossing.

De kPNI geeft onze therapie een bredere toepassing op zowel het gebied van onderzoek naar de klacht alsóók de daarbij horende behandeling. De klinische Psycho Neuro Immunologie is namelijk de wetenschap die draait om het verbinden van onder andere uw emoties, zenuwstelsel en immuunsysteem.


Maak kennis met ons:

Joanne van den Berg

"Reeds in mijn tienerjaren ontwikkelde ik een passie voor de geneeskracht die de natuur te bieden heeft. Het duurde even voordat ik besefte dat ik altijd bezig ben met het helpen van mensen, en ook door mijn eigen zoektocht naar gezondheid ontdekte ik dat ik hiermee verder wilde. Voor mij is het een passie om mensen te kunnen helpen bij hun zoektocht.

Door de verschillende opleidingen die ik gevolgd heb ontdekte ik dat het geven van inzicht al helend kan zijn en dat je mensen de controle weer terug kan geven over hun gezondheid. Het meest uitdagende aan het therapeut zijn is het leggen van de juiste links, en alles aan elkaar te verbinden."

Mieke Threels                                                                                                    

"Gezondheid en welzijn heeft mij altijd erg geïnteresseerd. Door mijn werk bij Gezondheid aan huis kwam ik in aanraking met een breed assortiment voedingssupplementen, waarin ik mij ben gaan specialiseren. Nog altijd geef ik met veel plezier (product)advies aan onze klanten.

Met de opleidingen die ik gevolgd heb ontwikkelde ik het fundamentele inzicht in complexe werkingsmechanismen, waarbij alle lichamelijke systemen met elkaar verbonden worden. Ik vind het mooi om de mens op holistische wijze – kijkend naar het geheel – te benaderen. De oorzaak van een klacht te achterhalen vanuit de communicatie tussen alle lichaamssystemen die elkaar beïnvloeden en deze vervolgens te behandelen."

Kijk voor meer informatie over onze praktijk op www.revival.nl.
U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar info@revival.nl of te bellen naar 0318-648980. We zien u graag in onze praktijk!

Foto's

Revival Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de kPNI in het kort

Soort geneeskundige

Holistisch therapeut
Orthomoleculair therapeut
Voedingsdeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Leefstijlcoach
Orthomoleculair
Orthomoleculaire geneeswijze en PNI
Voedingsadvies

Onze locatie

Revival Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de kPNI


Lorentzstraat 4a 6716 AD Ede
0318648980 Klik om te bellen