REVIVE, praktijk voor inzicht en bewust-zijn


Oude Nieuwveenseweg 64 2441 CW Nieuwveen
06-41290028 Klik om te bellen

Over REVIVE, praktijk voor inzicht en bewust-zijn

Wat zou het mooi zijn als ieder mens zijn leven kan leven vanuit vol bewustzijn. Ons niet te laten af-leiden door alles om ons heen.

Zo helemaal vanuit ons zelf te leven dat we niet bang zijn wat anderen van ons vinden. Dat we minder moeten en meer mogen. Met beide benen op de grond ons eigen pad volgen.

Je masker af, volledig jezelf te kunnen laten zien.

Op jouw pad, op weg naar heel-zijn, kan ik een stukje met je meelopen. Kijken naar wat je doet, en waar je heen wilt. Op weg naar je verlangen…

Vanuit de holistische visie beschouw ik de mens als één geheel. Alle gevoelens, emoties, gedachten en verlangens zijn met elkaar verbonden. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Ze vormen samen een balans. Als op het ene niveau iets gebeurt heeft dat effect op een ander niveau. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie.
Mensen worden voortdurend beïnvloed door positieve en negatieve invloeden vanuit werk, sociale omgeving, leefmilieu, en voeding. Als je goed in je vel zit kan de energie stromen. Je bent in balans. Door een teveel aan bepaalde negatieve invloeden zoals stress of vermoeidheid kan je uit balans raken. Bij een holistische benadering kijkt men in dat geval niet naar de onafhankelijke symptomen maar naar de mens als geheel.

Ik maak gebruik van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Systemisch Werk, Lichaamswerk, Ademhaling, Visualisatie, Meditatie, Reflexzonetherapie en inzichtgevende oefeningen.

REVIVE, praktijk voor inzicht en bewust-zijn in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Therapeut (algemeen)
Voetmasseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Familie of Systeem opstellingen
Reflexzonetherapie
Voetreflexologie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

REVIVE, praktijk voor inzicht en bewust-zijn


Oude Nieuwveenseweg 64 2441 CW Nieuwveen
06-41290028 Klik om te bellen