Rhea Life beauty and Soul


Veentjesbrug 3 6866 NC Heelsum
06 12200559 Klik om te bellen

Effectieve Energetische behandelingen
Energetische huisreiniging
Holistische gezichtsbehandelingen en producten

Over Rhea Life beauty and Soul

Bij Rhea Life Beauty and Soul kun je in de omgeving van Arnhem, Renkum, Oosterbeek, Doorwerth, Wageningen en Ede terecht voor Energetische therapie onder de noemer Malva therapie waarbij we in een aantal sessies samen gaan kijken naar jouw klacht of vraag en hoe we hier bewustwording, heling en verbetering in kunnen verkrijgen.

Je kunt verschillende soorten lichaamsbehandelingen en massages ondergaan, zoals bijvoorbeeld een Klankschaal massage, een Ontspannende massage, Hotstone massage of een Energetische massage.

Op het gebied van huidverbetering ben je bij Rhea Life Beauty and Soul ook aan het juiste adres. Je kunt genieten van een heerlijke Ayurvedische en Holistische gezichtsbehandeling van Lakshmi, waarbij we verder kijken dan enkel en alleen de gezichtshuid. Deze behandeling geeft een totaal beleving op het gebied van ontspanning, huidverzorging en balans van lichaam en geest, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke Dosha type. Wil je effectief en intensief met de verbetering van je huid aan de slag of heb je een wens met betrekking tot je huid? Dan biedt Rhea Life Beauty and Soul de mogelijkheid om op een dieper niveau intensieve behandelingen toe te passen met de Cosmeceutical behandelingen van Salonnepro. Denk daarbij aan het actief aanpakken van Anti Aging en rimpelvorming met bijvoorbeeld Microneedling en BioPulse Therapy. Of op een biologische manier de huid van binnenuit voeden en ontgiften met de BioPeel. Ook kun je een van onze Fruitzuurpeelings ondergaan van Salonnepro die de huid optimaal verbeteren, afgestemd op jouw specifieke huidverbeteringswens.

Voor het boeken van een Energetische huisreiniging zit je bij Rhea Life Beauty and Soul ook helemaal goed. Met uitzonderlijk veel zorg en expertise gaat Claudia Hogeweij zeer respectvol en nauwkeurig om met jouw leefomgeving en zorgt zij ervoor dat jouw huis weer een fijne en rustige plek is om te leven, te slapen en te zijn. Zodat jij jezelf en je eigen energie daar weer mag gaan neerzetten!

Ik werk met het energetisch systeem van het lichaam en altijd in contact met de ziel en met je zielenwens. We kijken naar de psychosomatische oorzaak en werken op bewustzijnsniveau zodat veranderingen zowel mentaal als op dieper niveau in je lijf kunnen beklijven en belangrijker: op een dieper niveau begrepen kunnen worden. Want: bewustwording is de stap naar genezing en verbetering.

De bewustwording van je klacht en/of (ziekte)proces vormt de basis voor balans en een goede gezondheid

Foto's

Rhea Life beauty and Soul in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Healer
Holistisch therapeut
Levenstherapie
Lichaamsgericht therapeut
Magnetiseur
Massagetherapeut
Regressietherapeut
Therapeut (algemeen)
Trainer

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Coaching
Energetisch therapeut
Energetische therapie
Leefstijlcoach
Magnetiseren
Massage
Meditatie
Meditatief bewegen
Medium
Paranormale/helderziende waarnemingen
Psychosomatisch Trainer
Regressie therapie
Spirituele geneeswijze

Team

Onze locatie

Rhea Life beauty and Soul


Veentjesbrug 3 6866 NC Heelsum
06 12200559 Klik om te bellen