Rob Turfboer - Namikoshi Shiatsu therapeut en docent


Rossinilaan 130 2551 ML 's-Gravenhage
070 325 0590 Klik om te bellen

Over Rob Turfboer - Namikoshi Shiatsu therapeut en docent

Welkom!

Sinds 2001 ben ik werkzaam als Shiatsu therapeut in Den Haag. Als docent ben ik verbonden aan het Dutch Shiatsu College. Ik ben aangesloten bij de NVST (een beroepsvereniging) en de RBCZ (een koepelvereniging) waardoor vergoeding van de behandeling mogelijk is. Voor Stay in Touch werk ik bij bedrijven om het welzijn en de motivatie van medewerkers te verhogen. Jaarlijks volg ik bij- en nascholingen op mijn vakgebied en medische basis kennis om mijn kennis op peil te houden.

Shiatsu maakt deel uit van een gezonde leefstijl. Net als voeding, beweging en een goed humeur. Je kan bij mij terecht voor een groot aantal, meest onbegrepen klachten, die er langzaam zijn ingeslopen. Denk ondermeer aan hoofdpijn, nek en schouder pijn, slapeloosheid en andere ongemakken die we voor lief nemen.

Voorafgaand aan een behandeling is een goed gesprek noodzakelijk. Mijn luisterend oor leent zich hier voor.

Ik maak gebruik van verschillende waarvan de belangrijkste zijn:

Namikoshi Shiatsu is sinds 1955 door het Japanse Ministerie van Volksgezondheid erkend. Het is een holistische, manuele behandelmethode voor preventie en therapie die: Stress reduceert; Pijn vermindert; Groei en ontwikkeling bevordert; Immuunfuncties stimuleert; Vitaliteit bevordert; Vermoeidheid verlicht; De natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert.

Aze Shiatsu is het logische gevolg op Namikoshi Shiatsu. Shigeru Onoda, leerling van Tokujiro Namikoshi, heeft op basis van Namikoshi Shiatsu zijn eigen stijl ontwikkeld met in gedachten de Westerse mens en de culturele verschillen tussen het oosten en het westen.

Sotai is een bewegingsleer die bestaat uit een serie basis oefeningen en oneindig veel variaties die op de ontvanger zijn afgestemd. Sotai is ontwikkeld door Keizo Hashimoto, M.D. Door je lichaam in de beweging te voelen en de prettige houdingen op te zoeken activeer je het zelf regulerende vermogen van het lichaam. Het is niet alleen een waardevolle methode om zelf onderhoud aan je lichaam uit te voeren. Als therapeut kun je het effect van de oefening versterken door tegendruk te geven.

.

Rob Turfboer - Namikoshi Shiatsu therapeut en docent in het kort

Soort geneeskundige

Massagetherapeut
Natuurgeneeskundige
Shiatsutherapeut
Therapeut (algemeen)
Voedingsdeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Acupressuur
Dorn therapie
Leefstijlcoach
Massage
Meditatief bewegen
Namikoshi Shiatsu
Shiatsu
Shiatsu therapie
Voedingsadvies

Onze locatie

Rob Turfboer - Namikoshi Shiatsu therapeut en docent


Rossinilaan 130 2551 ML 's-Gravenhage
070 325 0590 Klik om te bellen