Sakura Natuurgeneeskunde


Elstar 19 4007 ZW Tiel
06 42232902 Klik om te bellen

Over Sakura Natuurgeneeskunde

In mijn praktijk werk ik hoofdzakelijk met voetreflextherapie, leefstijladvies en coaching. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling bij Stress en Burn-out, Menstruatie- en Overgangsklachten, Zwangerschapsklachten, Vruchtbaarheidsproblemen en als ervaringsdeskundige bij Postpartum Depressie.

Maar, voetreflextherapie kan ook bij tal van andere klachten worden ingezet. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Sakura Voetreflex in Tiel.

Als een orgaan of lichaamsdeel niet goed functioneert, weerspiegelt zich dat in de voeten. De betreffende plek wordt pijnlijk of vertoont opvallende plekken. Deze plekken ontstaan in eerste instantie doordat de doorstroming van energie blokkeert. Daardoor gaan het bloed en het lymfevocht minder stromen. Afvalstoffen kunnen moeilijker worden afgevoerd en voedingsstoffen moeilijker aangevoerd. Als hier niets aan wordt gedaan gaat dit op den duur lichamelijke en/of geestelijke klachten geven.

Tijdens een voetreflexbehandeling worden de afvalstoffen vergruisd, verdeeld en weer afgevoerd zodat de energie weer kan stromen en klachten verdwijnen of verminderen.

Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed. 

Sakura Natuurgeneeskunde in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Masseur
Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)
Voice Dialogue facilitator

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Dans
Massage
Reflexzonetherapie
Voedingsadvies
Voetreflexologie
Voice/Body Dialogue

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Sakura Natuurgeneeskunde


Elstar 19 4007 ZW Tiel
06 42232902 Klik om te bellen