Santanera Magnetomineraaltherapie


Allersmaweg 4 9908 PD Godlinze
0596 581 933 Klik om te bellen

Over Santanera Magnetomineraaltherapie

De sterkste therapeutische magneetsieraad dat verkrijgbaar is en tevens de enige therapeutische magneetsieraad dat draait en zich daarmee op een natuurlijke wijze aanpast aan Uw lichaam!
 
Alle magneten hebben twee ladingen; een positieve zijde (+) en een negatieve zijde (-), net als een accu of een batterij. Als we een kompas op een willekeurige plaats leggen dan zal de zuidpunt (-) van de naald altijd aangetrokken worden door de noordpool (+) van de aarde. Wanneer we de naald van het kompas vastzetten kan deze niet meer draaien en is daarmee nutteloos.! 

Magneetsieraden met zogeheten ‘vaste magneten’ zijn niet in staat zijn vrij te draaien en kunnen zich niet aanpassen aan de magnetische lading die het menselijk lichaam nodig heeft. Daardoor kan de verkeerde energie worden afgegeven.!

De therapeutische magneetsieraden uit de BioStabil 2000® (systeem) collectie, met het meervoudig gepatenteerde draaisysteem, is de enige therapeutische magneetsieraad dat zich op een natuurlijke én verantwoorde wijze aanpast aan dat wat het lichaam nodig heeft voor een gezond en vitaal leven.

Magnetotherapie
-----
Biostabiel 2000
Magnetobron
Antipain

De enige therapeutische magneetsieraad dat draait en zich daarmee op een natuurlijke wijze aanpast aan Uw lichaam

Onze locatie

Santanera Magnetomineraaltherapie


Allersmaweg 4 9908 PD Godlinze
0596 581 933 Klik om te bellen