Sasja Hof Energiewerk en Andromeda Horsecoaching Healing & Stones


Bergsingel 122 3037 GM Rotterdam
06 43669661 Klik om te bellen

Energetische intuïtieve coaching voor mens en dier
Persoonlijke sessies met en zonder paard mogelijk
Steen ter ondersteuning van je proces verkrijgbaar

Over Sasja Hof Energiewerk en Andromeda Horsecoaching Healing & Stones

Aura- en chakra reading en healing voor mens en dier

Een healing is een energetische behandeling waarin ik me afstem op wie jij in essentie bent en dan je energieveld weer meer in balans breng. Als je wilt kan ik je na afloop teruggeven wat ik heb gedaan.

Een reading is een energetische manier om inzicht te krijgen in je (onbewuste) patronen. Je kunt hiervoor langskomen als je meer bewustzijn wilt over datgene wat je tegenhoudt, een patroon waar je in zit, wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten of omdat je wilt weten hoe je bewuster met je energie om kunt gaan.

Healing en reading werken zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Reading werkt door middel van het zien, benoemen en vertalen van het verhaal dat in jouw energie schuilt. Healing vervolgens door het verzachten en afvoeren van belemmerende overtuigingen, emoties, spanning en ongemak, net waar op dat moment je werkelijke behoefte ligt.
Indien gewenst kunnen we een traject inzetten met meerdere sessies afgestemd op jou.

Kenmerkend voor mijn sessies zijn eigen regie en energie terugkrijgen, (harts)energie laten stromen en inzicht in je basis.
Meer concreet bijv. voor ondersteuning bij angst en depressie, vermoeidheid, burn out, chronische fysieke klachten, pijnklachten, beter omgaan met je belastbaarheid, inzicht in je energiesysteem, loslaten van blokkades en oude pijn. Voor overleg over de mogelijkheden voor jou, neem gerust contact op!

Als je een traject volgt zijn ook systemische sessies mogelijk waarin we meerdere generaties teruggaan en hierin blokkades loslaten.

Nu ook bij elke sessie verkrijgbaar: steen of mineraal speciaal uitgezocht en afgestemd op jouw energie. Geef dit aan bij het maken van de afspraak.

Voor mens en dier in verbinding

Foto's

Sasja Hof Energiewerk

Sasja Hof Energiewerk en Andromeda Horsecoaching Healing & Stones in het kort

Soort geneeskundige

Energetisch dieren therapeut
Healer

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aurareading en -healing
Energetisch therapeut
Familie of Systeem opstellingen

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Team

Onze locatie

Sasja Hof Energiewerk en Andromeda Horsecoaching Healing & Stones


Bergsingel 122 3037 GM Rotterdam
06 43669661 Klik om te bellen