Sneller zwanger NaturalHealthCare


Eline Verestraat 23 1183 KX Amstelveen
020 7718183 Klik om te bellen

Vruchtbaarheidsbehandeling met o.a. acupunctuur
Verwerking miskraam, abortus en seksuele trauma's
30 jaar praktijk, goede resultaten

Over Sneller zwanger NaturalHealthCare

Je wilt een baby?

Lukt het nog niet zwanger te worden?

Het is ingrijpend als je niet zwanger kunt worden en een kinderwens hebt. Dat geeft stress…en stress onderdrukt de vruchtbaarheid.

Wat denk je van natuurlijke vruchtbaarheids-ondersteuning voor je lichaam en geest, voornamelijk met acupunctuur en shiatsu? Het kan ook zonder naalden.

Graag help ik je. Sinds 30 jaar behandel ik mensen met een kinderwens, vrouwen en mannen. Het doel is vooral gezondheid en balans herstellen, want dat verbetert de vruchtbaarheid. Hoe ik het doe? De behandeling wordt op jouw behoefte aangepast. Uit een tal van methoden kiezen we wat het best bij je past – acupunctuur, shiatsu, voetreflexologie, massagetherapie… Toch zijn dit slechts instrumenten – niet de penseel maar de schilder maakt het schilderij.

Om beter in je vel te zitten, focussen we ook op stressverlichting. Beter ontspannen en dieper slapen is van grote waarde. Met simpele methoden die ik je kan leren kun je je beter ontspannen.

Het is gunstig als je eerst je gezondheid ondersteunt. Je gezondheid op een hoger plan brengen kan voldoende zijn om zwanger te worden, zonder medisch ingrijpen. Dat bewijzen 80+ kinderen die het resultaat zijn. Mocht de tijd tikken, en je de medische weg kiest met IUI, IVF of ICSI, de natuurlijke behandeling is een goede aanvulling die je succes kansen verhoogt. Wil je ondersteuning bij het medisch traject?

Als beide partners behandeld worden, is de kans op een natuurlijke zwangerschap groter, ook de slagingskans van IVF is hoger. Bovendien, als je en je partner gezond zijn, geven jullie je kind de beste start in het leven.

Wil je rondom begeleiding, voor lichaam en geest, voor minder stress en meer slagingskans? Er is iets dat vaak over het hoofd gezien wordt…Lichamelijk kan alles in orde zijnen toch komt het niet tot een zwangerschap... Wist je dat een seksueel grens-overschrijdende ervaring, een abortus of miskraam lang geleden nu nog in de weg kunnen staan van een zwangerschap? Met de verwerking van zulke ervaringen zijn vele baby's geboren. Ondertussen heb ik mogen bijdragen aan 80+ baby’s. Ik hoop ook jou te kunnen helpen.

Tot ziens, Monika

Praktijk sinds 1993

Lid NIBIG

Sneller zwanger met acupunctuur en begeleiding voor lichaam en geest

Foto's

Voor je gezondheid en vruchtbaarheid - acupunctuur, shiatsu en meer

Sneller zwanger NaturalHealthCare in het kort

Soort geneeskundige

Acupuncturist
Massagetherapeut
Shiatsutherapeut
Vruchtbaarheids-therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Acupunctuur
Emotional Freedom Techniques (EFT)
Namikoshi Shiatsu
Polariteitstherapie
Shiatsu therapie
Voetreflexologie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Sneller zwanger NaturalHealthCare


Eline Verestraat 23 1183 KX Amstelveen
020 7718183 Klik om te bellen