Spirit Mind Body Rotterdam


Zomerhofstraat 76 3032 CM Rotterdam
0614246415 Klik om te bellen

Over Spirit Mind Body Rotterdam

Spirit Mind Body Rotterdam, Cognitieve Gedragstherapie, Oplossingsgerichte therapie, Tai Chi, Personal Trainer en Weerbaarheidstraining voor vrouwen. Ruim 25 jaar ervaring.

Ieder mens heeft zo nu en dan wel eens last van negatieve gedachtes, boosheid of een dip waardoor je even niet lekker in je vel zit. Vaak verdwijnt dit ook wel weer vanzelf, maar wat als het niet verdwijnt, dan kan dit erg vervelend zijn. In ons leven maken wij positieve en negatieve dingen mee die ons denken beïnvloed, mede hierdoor worden wij gevormd zoals wij nu denken over onszelf en over een ander. Sommige ervaringen kunnen zo een diepe indruk bij je achterlaten waardoor je last kan krijgen van een angststoornis of posttraumatische stressstoornis. Deze stoornissen gaan regelmatig gepaard met lichamelijke klachten zoals, hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, maag en darm klachten.

Door middel van Coaching, therapie en/of lichamelijke trainingen word je geholpen om van deze klachten af te komen, je doel te behalen en om weer in balans te zijn zodat je zonder angst of problemen door het leven kan gaan. Binnen de Coaching word er gebruik gemaakt van Cognitieve Gedragstherapie en Oplossingsgerichte therapie. De behandelaar heeft naast de gesprekstherapie een speciaal programma ontwikkeld waarbij het mogelijk is om gesprekstherapie te combineren met ontspannings- oefeningen. Het voordeel van deze combinatie is om spanning in het lichaam te herkennen en deze te verhelpen, tegelijkertijd word er gewerkt aan foutieve gedachtes en het herstellen hiervan. Tijdens het eerste consult zal er een intake gesprek plaatsvinden, waarbij er een passend behandelplan zal worden opgesteld.

De behandelaar Stephen Ghazi staat geregistreerd als erkend therapeut bij Stibag, stichting ter bevordering van de alternatieve geneeskunde en bij de grootste Onafhankelijke Beroepsorganisatie Gcoach.

Spirit Mind Body Rotterdam in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie
Mental Health Coaching
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Chinese bewegingsleer
Coaching
Meditatie
Nlp
Psycho-sociale therapie
Reiki
Reiki behandelaar
Spirituele geneeswijze

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Spirit Mind Body Rotterdam


Zomerhofstraat 76 3032 CM Rotterdam
0614246415 Klik om te bellen