Spiritual Red Rose


Tijenesch 12 7491 GS Delden
06 50820650 Klik om te bellen

Over Spiritual Red Rose

Spiritual Red Rose is een praktijk voor Spirituele Healing, Edelsteentherapie en edelsteen massage, meridiaan massage en kleurenreading.


Deze praktijk is ontstaan na diverse studies bij o.a. het Centrum voor Spiritualiteit en Mediumschap van Nicole de Haas (Healing Mediumschap), het Civas (Edelsteentherapie) en De Zonnevlecht. (Edelsteen-en meridiaan massage)
Veel mensen kwamen en komen bij mij of werden door mij bezocht voor een healing of edelsteentherapie. Het helpen van de medemens staat bij mij hoog in het vaandel en ik besloot een praktijk te starten voor mijn activiteiten als alternatief therapeut en spiritual healer.
Spiritual Red Rose is ingeschreven bij de KvK per 9 december 2019.


Zit je niet lekker in je vel, heb je emotionele of fysieke klachten, dan kan spirituele healing, edelsteentherapie of een meridiaan massage een aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde, dit is echter nooit een vervanging van de reguliere geneeskunde, blijf daarom altijd onder behandeling van je eigen arts of therapeut.
Je kunt voor een behandeling terecht in de praktijk, maar ik werk in veel gevallen ook ambulant, op dit moment zelfs meer dan in de praktijk.


Een afspraak maken is snel gebeurd, het intakegesprek is gratis, pas daarna worden de behandeltarieven in rekening gebracht. Zit je wat krap bij kas, geen probleem, dan kan er een betalingsregeling worden afgesproken.


Ondanks dat alles veel duurder is geworden heb ik mijn tarieven voor 2022 niet verhoogd.

Voor een therapie reken ik Eu.17,50 voor 15 minuten, Eu.32,50 voor 30 minuten, Eu. 50,-- voor 45 minuten en Eu.65,-- voor 60 minuten. Een healing van 15 tot 20 minuten kost 20,--. Een kleurenreading kost Eu.50,--. Dit alles inclusief BTW en exclusief reiskosten en eventueel aan te schaffen edelstenen.

Wellicht zie ik je binnenkort voor een behandeling of healing. Hartelijk wekom!

Vertrouwd, eerlijk, menselijk, sociaal en betaalbaar. Dit staat hoog in het vaandel van mij als healer en therapeut

Foto's

Spiritual Red Rose in het kort

Soort geneeskundige

Healer
Massagetherapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Spirituele geneeswijze
Trance healing

Certificeringen

Aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten

Team

Onze locatie

Spiritual Red Rose


Tijenesch 12 7491 GS Delden
06 50820650 Klik om te bellen