Spirituele en paranormale hulp voor jongeren.


Prof. Bijhouwerstraat 10 6709 VE Wageningen
06 25195303 Klik om te bellen

Over Spirituele en paranormale hulp voor jongeren.

Praktijk Purple wind biedt hulp aan hooggevoelige en paranormaal getalenteerde jongeren en jongeren die graag ondersteuning willen vanuit een spirituele visie. Spreekt jou dit aan? Ik kan je dan helpen op de volgende manieren:

Readings: Deze readings zijn voor jongeren en hun ouders die graag willen horen wat hun gidsen, beschermengelen of overleden dierbare te zeggen hebben. Deze spirituele helpers komen vaak met waardevolle inzichten en advies. De readings worden over het algemeen als zeer verhelderend en praktisch ervaren. Een zetje om zelf met heldere koers verder te kunnen en daarbij een liefdevol teken dat je er niet alleen voor staat.

Coaching en counselling biedt ik voor 3 doelgroepen. Ik begeleid tieners en jongvolwassenen met paranormale talenten en ervaringen. Ik help jongeren die zich in het proces van spiritueel/kundalini ontwaken bevinden. En als laatste coach ik hoogsensitieve jongeren die een betere kwaliteit van leven wensen.

Ben je benieuwd of ik je kan helpen of wil je graag meer weten? Kijk dan op mijn website www.purplewind.nl of neem contact met mij op via mail, whatsapp of telefoon.

Er is meer tussen hemel en aarde, dat onze jongeren helpen kan.

Foto's

Spirituele en paranormale hulp voor jongeren. in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Healer
Hoogsensitiviteits-trainer
Sjamaan

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
HSP Trainer
Medium
Paranormale/helderziende waarnemingen
Spirituele geneeswijze

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Spirituele en paranormale hulp voor jongeren.


Prof. Bijhouwerstraat 10 6709 VE Wageningen
06 25195303 Klik om te bellen