Spirituele en paranormale zorg voor kinderen.


Ooststeeg 28 6708 AV Wageningen
0625195303 Klik om te bellen

Over Spirituele en paranormale zorg voor kinderen.

Er is meer tussen hemel en aarde, dat onze kinderen helpen kan.

Praktijk Purple wind brengt hulp vanuit de lichtvolle spirituele wereld in de levens van kinderen, jongeren en hun ouders d.m.v. reading en healing.  In mijn praktijk begeleid ik ook kinderen bij paranormale gaven en ervaringen en verhelp ik problemen die door negatieve invloeden vanuit spirituele dimensies veroorzaakt worden.  

Ouder-kind reading: Tijdens een reading  kijk ik wat er bij een kind speelt, wat hij/zij nodig heeft en welke rol de ouders daarin (kunnen) spelen. In een reading ontvang je advies en inzichten die helpen om zelf weer met heldere koers verder te kunnen. 

Counseling bij paranormale ervaringen en spiritueel ontwaken: Met coaching/counseling richt ik mij op de specifieke doelgroep van kinderen en jongeren met paranormale gaven en ervaringen en mensen in het proces van spiritulele ontwaking. Ook bied ik hulp waar kinderen negatieve invloeden ondervinden vanuit spirituele dimensies. 

Sjamanistische healing: Met deze healingen richt ik mij op de ziel en paranormale oorzaken van problemen. Deze healingen kunnen ook doorwerken op het lichaam, op de geest en de uiterlijke realiteit. Alles is met elkaar verbonden.  

Denk je dat dit is wat jouw kind nodig heeft of wil je meer over mijn werk weten, neem dan gerust contact met mij op. 

Foto's

Spirituele en paranormale zorg voor kinderen. in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Healer
Sjamaan

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Kindertherapie
Medium
Paranormale/helderziende waarnemingen
Spirituele geneeswijze

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja