Spirituele Regressie


Oosterhoutstraat 9A 9401 NA Assen
06 20323848 Klik om te bellen

Over Spirituele Regressie

- Regressie- en Reïncarnatietherapie
- Relatietherapie en Relatiecoaching
- Familie- en organisatie-opstellingen
- Burn-out en Karma-coaching

Spirituele Regressie is een psychotherapeutische praktijk, die gebruik maakt van de middelen van regressie- en reïncarnatietherapie, voice dialogue, innerlijk kinderwerk, technieken uit de Life-between Lives- of Zielsregressie en Famile- en organisatie-opstellingen.  Onafgemaakte ervaringen en hinderlijke gevoelens en gedachten gebruiken we als ingang voor een regressie. Dat is een herbeleving van een voorbije gebeurtenis, die ons in het hier en nu hindert.

Vaak hindert het probleem ons zo erg, dat er sprake is van een blokkade. Burn-out, ziekte of chronische vermoeidheid kunnen het lichamelijke gevolg zijn, om van de geestelijke gevolgen – bijvoorbeeld depressiviteit – maar te zwijgen. Een stressvol beroep of dagelijkse activiteit, voegt daar nog het nodige aan toe. Vaak is er sprake van een trauma: een geestelijke en emotionele wond, waar we veel last van hebben in ons dagelijks functioneren.

Met spirituele regressietherapie krijg je de oorzaak van het probleem helder en scherp in beeld. En werk je die oorzaak helemaal door. Mentaal, emotioneel, fysiek én spiritueel – dat is op het niveau van je ziel. Wat uiteindelijk leidt tot catharsis: een mentale, emotionele en fysieke loutering, die leidt tot diep doorvoeld begrip.

Regressietherapie is dan ook een unieke manier van trauma-verwerking, burn-out-coaching en persoonlijke groei. Ook relatietherapie en relatiecoaching kunnen zo een diepere dimensie krijgen. Zodat je in korte tijd in de gewenste richting kunt veranderen.

Terug naar de bron
In de praktijk van Spirituele Regressie volgen we het spoor terug naar de bron. Bijna vergeten lijken we soms, dat naar de oorzaak in veel (reguliere) therapieën niet eens meer  wordt gezocht. Men heeft de handen vol aan het bestrijden van de gevolgen… Niet onbelangrijk overigens. En vaak deskundig en professioneel. Maar zonder inzicht in de oorzaak van een geestelijk of lichamelijk probleem blijven veel remedies in de lucht hangen, of verergeren ze de situatie zelfs. Of worden de gevolgen wat gedempt, bijvoorbeeld met onderdrukkende medicijnen. Dat geldt nog meer voor psychosomatische klachten. Zoals lichtallergieën of angst voor bepaalde voorwerpen. Vaak zit daar een gebeurtenis onder, die we ons niet meer herinneren.

Bij Spirituele Regressie gebruiken we een meerwaarde van technieken die ons in de huidige tijd ter beschikking staan.  De spirituele dimensie ónder het probleem komt aan de oppervlakte. Niet opeens, maar in fasen, begeleid door een deskundig therapeut, en niet sneller of dieper dan je als cliënt wil en aan kan. De rode draad van al je levensthema’s en problemen te vinden en terug te rollen naar de oorsprong,  hoeft niet altijd. Soms is het gewoon genoeg om in 1 of twee sessies een heel specifiek probleem aan te pakken. Regressietherapie helpt je, om je persoonlijk te ontwikkelen en creatiever en verantwoordelijker door het leven te gaan.


Aangesloten bij:
- Nederlandse Vereniging van Regressie- en reïncarnatietherapeuten (NVRT)
- Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV)
- RBCZ: Gezondheid met een holistische benadering
- European Association of Regression Therapists (Earth)

Foto's

Spirituele Regressie in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Holistisch therapeut
Lichaamsgericht therapeut
Mental health
Regressietherapeut
Reïncarnatietherapeut
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Emotioneel Lichaamswerk
Familie of Systeem opstellingen
Psycho-sociale therapie
Regressie therapie
Reincarnatie therapie
Spirituele geneeswijze
Traumatherapie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Spirituele Regressie


Oosterhoutstraat 9A 9401 NA Assen
06 20323848 Klik om te bellen