Stress Release Praktijk Scheffer


Burg. Van Marlestraat 20 7413 BK Deventer
06 17019068 Klik om te bellen

Over Stress Release Praktijk Scheffer

De Buteyko Ademwijzer training van Stress Release Praktijk Scheffer is voor mensen die op een natuurlijke manier van chronische klachten af willen komen. Klachten zoals (chronische) hyperventilatie, astma, bronchitis, hooikoorts, holte ontstekingen, slaap-apneu, slaapproblemen, energietekort, lage weerstand, burn-out, angstklachten, enz. Het is een krachtig en zeer effectief middel wat van binnenuit de balans in het lichaam herstelt. Zo kunnen mensen met astma binnen 3 maanden van hun klachten (en de daarvoor gebruikte medicijnen) af zijn. De algehele basisgezondheid verbetert en het zelfgenezend vermogen van het lichaam krijgt meer ruimte. Resultaat is: meer energie, beter slapen en verminderen of verdwijnen chronische klachten.
De training bestaat uit 3 bijeenkomsten (individueel, in groepsverband of een combinatie daarvan), 3 maanden ondersteuning door middel van een doordacht online programma met telefonische begeleiding. Wanneer je ver weg woont of liever niet reist, is de training ook goed via Skype/Zoom/Facetime te volgen.
Wil je meer weten of je eerst verdiepen in de achtergrond? Lees dan ons boek: 'Ademhaling als medicijn'. Een revolutionaire kijk op het verband tussen stress en ademhaling. Wat doet stress met het lichaam? En welke rol speelt de ademhaling daarin? Het boek is te bestellen via Bol.com of via de website.

Meer informatie is te vinden op ademwijzer.nl.

Foto's

Marc Scheffer

Stress Release Praktijk Scheffer in het kort

Soort geneeskundige

Buteyko Ademtherapie

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Ademtherapie
Coaching

Onze locatie

Stress Release Praktijk Scheffer


Burg. Van Marlestraat 20 7413 BK Deventer
06 17019068 Klik om te bellen