Switch Your Body


Pijlkruidstraat 9 2165 XV Lisserbroek
06-28840224 Klik om te bellen

Over Switch Your Body

Gezond oud worden , wie wil dat nu niet?

Switch Your Body

Ik help in mijn praktijk Switch Your Body mensen die moe zijn, die zich ouder voelen dan hun echte  kalenderleeftijd, maar ook mensen die willen voorkomen dat dit hen zal overkomen, die zo lang mogelijk gezond willen blijven.

Voeding en supplementen

Vroeger dachten we dat we alles wat we nodig hebben wel uit onze voeding konden halen. Dat is helaas allang niet meer zo. Wel kunnen we voorkomen dat we os lichaam niet belasten met stoffen die we niet nodig hebben. Daarnaast is het raadzaam om tekorten aan te vullen, dit kan met voedingssupplementen. Je kunt ons lichaam zien als een grote machine. Als één of meer radertjes vastgelopen zijn, doet de machine het niet meer. Dan kan vervanging van een onderdeel of een beetje olie genoeg zijn om de machine weer op gang te krijgen. Zo kan ook je lichaam met de juiste voeding en aanvullende voedingsstoffen beter werken en zul je je fitter en vrolijker gaan voelen.

Wil jij ook gezond oud worden?

Zou je willen weten of ik je daarbij kan helpen? Bel me dan voor een gratis kennismakingsgesprek op 06 - 288 40 224. Mijn praktijk is gevestigd in de Haarlemmermeer, Pijlkruidstraat 9, 2165XV in Lisserbroek.

Switch Your Body in het kort

Soort geneeskundige

Orthomoleculair therapeut
Voedingsdeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Leefstijlcoach
Orthomoleculaire geneeswijze en PNI
Voedingsadvies

Onze locatie

Switch Your Body


Pijlkruidstraat 9 2165 XV Lisserbroek
06-28840224 Klik om te bellen