Terug naar Evenwicht


38 M.C. Verloopweg 3956 BR Leersum
0620310238 Klik om te bellen

Over Terug naar Evenwicht

Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut en NES Health  Practitioner 

Mijn naam is Irene Sievers en ik ben eigenaar van natuurgeneeskundige praktijk Terug naar Evenwicht in Leersum. In mijn praktijk pas ik verschillende natuurgeneeskundige behandelmethodieken toe die allen tot doel hebben om een verstoord evenwicht te corrigeren en het zelfhelend vermogen te activeren. Verstorende factoren en invloeden zoals genetische erfenissen of gebeurtenissen die ons leven dermate uit balans brengen, kunnen veel klachten en ziektes veroorzaken (zoals vermoeidheid, hoofdpijn, spierpijnen, huidaandoeningen etc.).

De behandelmethodieken zijn massages, Schüssler celzout-therapie, voedings- en leefstijadvies, Bach remedies en coaching.

Daarnaast werk ik met het NES Health Systeem (gelinkt aan de Chinese geneeskunst). Het uitgangspunt van NES Health is dat energie en informatie onze gezondheid besturen. Als er verstoringen/blokkades zijn, kan het evenwicht en de informatieprocessen tussen de cellen in het lichaam verstoord raken. Door een NES-therapie kan het evenwicht hersteld worden. De therapie heeft drie componenten: een lichaamsscan, een miHealth behandeling (elektromagnetische stimulatie en bio-elektrostimulatie) en de NES infoceuticals (druppels met kleine micromineralen die zijn gecodeerd met informatie). De NES therapie is gericht op het weer op gang brengen van de (levens)energie waardoor de informatiestromen in ons lichaam zich weer kunnen herstellen.

Mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars (afhankelijk van de aanvullende verzekering) en ik ben als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging BATC.

 

Terug naar Evenwicht in het kort

Soort geneeskundige

Natuurgeneeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bio-energetica
Bioresonantie
Energetisch therapeut
Energetische geneeskunde
Energetische therapie
Klassieke natuurgeneeskunde
Massage
Polariteitstherapie
Psychotherapie
Voedingsadvies
Voetreflexologie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Terug naar Evenwicht


38 M.C. Verloopweg 3956 BR Leersum
0620310238 Klik om te bellen