TobyOrNotToby, Regressie- & reincarnatietherapie


Tigrisstraat 48 1448 CT Purmerend
0299-396508 Klik om te bellen

Over TobyOrNotToby, Regressie- & reincarnatietherapie

Onverwerkte trauma's en gebeurtenissen uit het verleden liggen vaak ten gronslag aan problemen waar je in het hier en nu tegenaan loopt. Via regressie -wat letterlijk teruggaan betekent- is het mogelijk om de bron op te sporen, te herbeleven, te ontladen, op te lossen en te transformeren.

In het onderbewuste speelt tijd geen rol. We hebben allemaal onze overlevingsmechanismes ontwikkelt. Die hadden als functie om lastige en moeilijke situaties zo goed en zo kwaad als je kon, te doorstaan en te overleven. Op een gegeven moment kan dat tegen je gaan werken. Dan is het nodig om het onder ogen te zien en niet langer te verdringen. Dat kan te maken hebben met angsten en onzekerheden die je lange tijd uit de weg bent gegaan, maar telkens weer opduiken. Dan is het tijd om het onder ogen te zien en aan te gaan.

Regressie is daarbij een heel doeltreffende therapievorm, die je feilloos in contact kan brengen met de verdrongen en verborgen stukken. Onder deskundige begeleiding kom je in contact met de ervaringen die je nog vaak onbewust en onverwerkt bij je draagt, als ballast. Het herbeleven daarvan kan tot emotiole en fysieke ontlading leiden en diepgaande inzichten opleveren. 

Het verleden is hierbij ruim gedefinieerd. Het kan om recente gebeurtenissen gaan, zoals rouw en verlies, scheiding, relatieproblemen, angsten, fobieen. Het kan ervaringen te maken hebben uit je kindertijd. Maar ook zelfs met allerlei omstandigheden rondom zwangerschap en geboorte, waar je vaan bewust geen weet van hebt.

Veel angsten zijn te herleiden tot doodsangsten. Het is mogelijk dat je in regressie stukken herbeleeft die je niet kunt plaatsen in je biografische verleden. Dat noemen we vorige levens, wat duidt op reincarnatie: na de fysieke dood gaat je bewustzijn verder. De ervaringen die dan bovenkomen kunnen echter levensecht zijn en een verklaring bieden voor je huidige problematiek. Gebleken is dat doodsangsten vaak gekoppeld zijn aan traumatische sterfervaringen. Door herbeleving kun je daarvan bevrijd worden en op diep nivo inzicht krijgen. De ladingen en spanningen kunnen tot ontlading en ontspanning komen, waardoor ook veel klachten snel kunnen verdwijnen.

Dit is een vorm van therapie die vaak tot diepgaand inzicht leidt en in relatief korte tijd grote positieve veranderingen teweeg kan brengen.

Toby or not Toby - that's the answer.

TobyOrNotToby, Regressie- & reincarnatietherapie in het kort

Soort geneeskundige

Regressietherapeut
Reïncarnatietherapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Regressie therapie
Reincarnatie therapie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

TobyOrNotToby, Regressie- & reincarnatietherapie


Tigrisstraat 48 1448 CT Purmerend
0299-396508 Klik om te bellen