Vida Coaching, Hypnotherapie & NLP


Prins Hendrikstraat 46 4835 PP Breda
0628771776 Klik om te bellen

Over Vida Coaching, Hypnotherapie & NLP

Bij Vida Coaching werk ik met technieken uit de Hypnotherapie, NLP en EFT. (Emotional Freedom Technique) Wat ik met de cliënt wil bereiken is dat het gedrag of gevoel waar hij /zij tegenaan loopt verdwijnt en het gedrag en gevoel weer positief veranderd.
Met deze technieken kan dit ook gemakkelijk en snel, met een paar afspraken is de verandering gemaakt. Alle technieken zijn veilig en hebben als doel een blijvende verandering.
Ik werk zowel met kinderen, jongeren en met volwassenen.

Ik werk met speciale Bevallingsverwerking en een Hechtingstraject, op deze manier werken moeder en kind samen. Via moeder wordt het probleem in de hechting opgelost en met het kind volgen nog afspraken om het kind weer in zijn of haar kracht te zetten. Omdat bevallen op zich al een hele emotionele gebeurtenis is, waar veelal ook stress bij komt kijken besteed ik hier aandacht aan in de sessie. De emoties en stress worden verwerkt en losgelaten en dit heeft direct een positieve invloed op de relatie met jouw kind! Elke moeder heeft baat bij een bevallingsverwerking, maar zeker wanneer jouw bevalling erg snel was, juist heel lang of er medische complicaties waren is dit zeer heilzaam en aan te raden.

Slaapproblemen, astma, gedragsproblemen, concentratie, zindelijkheid.... allemaal thema's die hiermee op te lossen zijn! 

Hulpvragen zijn heel uiteenlopend, maar enkele voorbeelden zijn: stress gerelateerde hulpvragen, angsten op allerlei vlakken, ongewenst gedrag zoals negatieve emoties en gedragsproblemen, problemen uit het verleden die invloed hebben op het heden, traumaverwerking. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid over je leven terugkrijgen is altijd een bijkomstig positief effect.

Het mooist aan dit werk vind ik de verbazing die ontstaat wanneer verandering plaatsvind. De oplossing is al in de persoon zelf en met de technieken kan de client hier snel aanspraak op maken en kan de cliënt de verandering maken die hij/zij voor ogen heeft. Dit zorgt voor meer gevoel van vrijheid, blijdschap en vertrouwen in zichzelf. Dat gun ik iedereen...en bewezen is dat dit met Hypnotherapie erg snel te behalen is! Korte trajecten van enkele sessies.

Hypnotherapie haalt de oplossingen uit jezelf, snel, veilig en blijvend!

Foto's

Hypnotherapie, NLP & EFT

Vida Coaching, Hypnotherapie & NLP in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Hypnotherapeut
Kindertherapeut
Mental Health Coaching
Regressietherapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Emotional Freedom Techniques (EFT)
Hypnotherapie
Inner Child Therapeut
Kindertherapie
Nlp
Regressie therapie
Traumatherapie

Certificeringen

NLP Life Coach

Team

Onze locatie

Vida Coaching, Hypnotherapie & NLP


Prins Hendrikstraat 46 4835 PP Breda
0628771776 Klik om te bellen