Vitale Balans


Anna de Waallaan 47 7207 GW Zutphen
06 29484147 Klik om te bellen

Over Vitale Balans

Guasha (uitgesproken als Kwasja) is afkomstig uit China en betekent letterlijk ‘de ziekte’ uit het lichaam schrapen. Guasha werkt diep in op het lichaam en lost daardoor (chronische) pijn, stress en vermoeidheidsklachten in relatief korte tijd op.

Guasha is gericht op het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam en het tot stand brengen van een betere doorstroming van de energie (Qi) in het lichaam. Tijdens de behandeling worden het bindweefsel, het lymfestelsel en de bloedsomloop gestimuleerd. Daarnaast werkt de behandeling in op de medianen (energiebanen die door gehele lichaam lopen) en de reflexzones van de organen.

Doordat blokkades (zowel fysiek als emotioneel) opgeheven worden, worden fysieke en emotionele klachten snel verholpen en wordt het lichaam aangezet tot ontgifting. Daarnaast wordt het immuunsysteem versterkt en de orgaanfuncties gereguleerd.

Het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en u voelt zich binnen korte tijd veel meer in balans en merkbaar fitter en energieker. In de loop der tijd is Guasha ook zeer effectief gebleken bij de behandeling van paarden.

Vitale Balans in het kort

Soort geneeskundige

Masseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Chinese geneeskunde
Massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Vitale Balans


Anna de Waallaan 47 7207 GW Zutphen
06 29484147 Klik om te bellen