Terug

Alternatieve geneeswijzen mogelijk bij frozen shoulder?

E hogenboom

Na een vrij kleine breuk in de kop van mijn schouder en een flinke zwelling in mijn bovenarm is inmiddels na 11 weken de diagnose frozen shoulder gesteld.

Wil niet een lange tijd afhankelijk zijn van zware medicijnen, weet niet of een zenuwblokkade  een goede oplossing is. Is er behandeling op een andere manier mogelijk, b.v. Acupunctuur.


4 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste E. Hogenboom,

 

Wij hebben de ervaring dat bioresonantie in combinatie met APS pijntherapie een prima behandelwijze is voor uw klacht.

Voor meer info kunt u kijken op onze website of bellen op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

 

Mvg

Gaby van Wijlen

Therapeut 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dag E. Hogenboom, Ik denk dat u bij Gaby van Wijlen aan een beter adres bent dan aan het mijne. Ik behandel andere klachten.

mvgroet

Yvonne Verhaar


Antwoord van Praktijk voor Reflexzonetherapie '8'

Beste E. Hogenboom, 

Ik ben reflexzonetherapeute, die tevens werkt met cupping. Cupping is een diepe bindweefselmassage met behulp van zogenoemde cups, die op de huid worden geplaatst en tevens als massage instrument worden gebruikt.

 

De cup wordt vacuüm gezogen en in een trekkende beweging over de huid getrokken in de richting van het bindweefsel c.q. spierverloop en de energiebanen. Met de cup kan je de kracht/vacuüm goed doseren. De eerste paar keren is de behandeling pijnlijk omdat het onderliggende weefsel verstoord is, maar tot nu toe is het wel één van de effectiefste manieren om de pijn en spierspanning snel te verminderen. Doordat de huid vacuüm wordt getrokken wordt de histamine en endorfine lokaal gestimuleerd waardoor het behandelend gebied min of meer wordt verdoofd. Hoe verstoorder het gebied hoe beurser het gevoel na de behandeling is. 

 

Zo kan de frozen shoulder worden 'losgemaakt' en komt de bewegelijkheid terug, uiteraard met de nodige oefening, die zelf moet worden uitgevoerd.

 

Dit kan zo mogelijk in combinatie met de bioresonantie met APS pijntherapie (ik zelf ben daar niet zo mee bekend, maar combinaties zijn altijd aanvullend...)

 

Met vriendelijke groet, Jolanda van Viersen, reflexzonetherapeut.

 

 

 

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste E,

Even een kort berichtje van mij, een frozen schoulder heb ik div. keren behandeld met Reiki,altijd goede resultaten,maak eens een afspraak kunnen we de behandelingen bespreken.

M.V.G. Frederico de Rooy

Praktijk Frederico

Sint Annabaai 9

2904AA Capelle aan den ijssel

tel:06-20412386