Terug

Astma allergie en behandeling

Han

Hallo,

 

Omdat ik astma patient ben en last heb van allergien en ook geen medicijnen verdragen kan, ben ik dagelijks heel erg vermoeid.

Is daar een behandeling voor mogelijk.


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo,

 

Het is mogelijk om met o.a. hypnotherapie de oorzaak van je astma en allergie te onderzoeken en vervolgens mogelijk te verminderen.

Je vermoeidheid zal dan ook kunnen verminderen. Wat je ook kunt doen is op een rustige manier 2 x per week gaan fitnessen. Nu zul je zeggen "ja, maar daar ben ik te moe voor". Dat klopt. Door lichamelijk actief te worden zorg je er echter voor dat je meer zuurstof in je bloed krijgt, waardoor de organen meer zuurstof krijgen en beter gaan functioneren. Na een paar weken zul je echter merken dat je je beter gaat voelen en meer energie krijgt en dus jij je dus minder moe voelt.

succes!


Antwoord van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Roelie Veger

Hallo,

 

Het is mogelijk met Natuurgeneeskunde en Bioresonantie je immuunsysteem te versterken om je xelfgenezend vermogen te activeren. Bovendien kan met Bioresonantie gekeken worden welke allergieen je hebt, deze kunnen daarmee ook behandeld worden. Als er voedingsallergieen zijn kun je die vast uit je voedingspatroon schrappen waardoor je je al een stuk beter kunt voelen. Voordat er allergieen behandeld kunnen worden moeten eerst alle belastingen en blokkades behandeld worden en alle uitscheidingsorganen moeten goed functioneren. Dit omdat de allergie anders kan verergeren door vrijkomende gifstoffen die je lichaam anders mogelijk niet af kan voeren.  Hopelijk heb je hier iets aan... 


Antwoord van Wofosi's Wellness

Hallo Han,

 

Ik werk met diverse methode's en therapievormen op Alternatief gebied. Ik boek regelmatig goede resultaten bij Astma en aanverwante aandoeningen. Ik richt me meestal op een plek binnen in het lichaam waardoor de longen gaan reageren, maar ook vaak buiten het lichaam. Hiermee hef ik ook de blokkades op, die je in de loop der tijd hebt ' gecreeerd'  door allerlei zaken die nu eenmaal op het levenspad horen. Ik zou als ik alleen even op je bericht af ga, denken aan Quantum Touch en/of Dorn methode. Het lichaam zal zichzelf gaan herstellen, met een extra helpende hand die door mij wordt geboden. Wie weet is het wat voor je.