Terug

Bijenallergie

Barbara Janssen

Mijn zoon is 7 jaar oud en heeft een bijenallergie met Mastozytose (Tryptase 5,4). De arts (allergoloog) raadt ons aan een immuuntherapie met bijengift te ondergaan. Is dit zinvol bij een 80-85% bescherming na de therapie en bij een Mastozytose? Heeft U misschien andere tips of ervaringsberichten?

 

Bij voorbaat hartelijk Dank!

Barbara Janssen


2 Antwoorden

Antwoord van RHA Reïncarnatietherapie | RHA Regressietherapie | RHA Publishing

 

Allergieen kunnen meerdere oorzaken hebben.

Ook trauma's uit vorige levens kunnen hierbij een rol spelen.

Kijk voor voorbeeldverhalen van allergie op www.vorigelevens.nl (voorbeeld van een niesallergie). Een kind tot 7 jr. heeft meestal nog makkelijk toegang tot vorige levens (kijk daarvoor naar t verhaal over werken met kinderen op dezelfde website).

Is het een allergie voor prikken, in de buurt zijn van bijen, bijenprodukten? Afhankelijk daarvan is de bronoorzaak op te sporen.

Succes.


Antwoord van Gerard Snik, Officinalis, Homeopathie, Energetische en Natuurlijke geneeswijzen Westervoort

Is hij alleen allergisch voor bijen of zijn er nog meerdere allergieen?

 

Het is belangrijk om te kijken of er een aantoonbare oorzaak is voor deze allergie. Wanneer deze er is moet deze oorzaak behandeld worden en niet de allergie an zich om zo goed mogelijke resultaten te behalen.

 

De bioresonantie is een test- en behandelmethode die uitermate goed werkt bij allergieen!

 

Wanneer u meer wilt weten over deze methode kunt u meer informatie vinden op onze site. Wanneer u meer wilt weten of meer specifieke vragen heeft over wat wij voor uw zoontje zouden kunnen betekenen kunt u altijd direct contact met ons opnemen 026-3115740