Terug

Blaasontsteking?

Jackelyn

Is er op een alternatieve manier iets aan steeds terugkerende blaasontsteking te doen?


3 Antwoorden

Antwoord van Qi Quest, praktijk voor Chinese geneeskunde

Beste Jackelyn,

Met acupunctuur is een chronische blaasontsteking goed te behandelen. Volgens de Chinese geneeskunde betekend het dat er hitte in de blaas is, wat behandeld wordt via specifieke acupunctuur punten al dan niet gecombineerd met een medische massage ( Tui-Na, spreek uit als Twie-na) en voedingsadvies. Succes en uiteraard kun je me met meer vragen benaderen op info@qiquest.nl of www.qiquest.nl

Hartelijke groet,

Barbara Jenner 

Qi Quest, praktijk voor acupunctuur en Tuina massage

Haarlem en Bloemendaal 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Goeden middag Jackelyn

 

Blaasonsteking is goed te verhelpen met de oorsterse technieken zoals Shiatsu en Magnetiseren, maar natuurlijk is het allerbelangrijkste dat de oorzaak word vastgesteld en dat we vanuit de oorzaak kunnen gaan werken.

Graag zou ik je dan ook willen voorstelen om eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek a € 20,00

Voor meer info praktijkvarado1@gmail.com of bel 0644052899

website; www.varado.nl 


Antwoord van Praktijk Mental Balance

Dag Jackelyn,

Eeen blaasontsteking is een ontsteking van het blaaswandslijmvlies, de binnenbekleding van de blaas. Bijna alle blaasontstekingenworden veroorzaakt door Escheria coli bacterie-stammen uit de darm die de plasbuis zijn binnengedrongen. Deze bacteriën kunnen zich aan de blaaswand gaan hechten en ontstekingen veroorzaken. Het is wetenschappelijk bewezen dat 2 maal daags cranberry-sap of        -capsules de hechting van bacteriën aan de blaaswand vermindert; hierbij is het tevens noodzakelijk om ca. 1,5 liter per dag te drinken en regelmatig te plassen. Let wel op: als je bloedverdunners mocht gebruiken dan kan cranberry invloed hebben hierop, dus overleg dan met de trombose dienst. Als de klachten niet verdwijnen richt je dan alleen tot een arts.

Succes,

Dr. Fons de Vries

www.mentalbalance.nl