Terug

Chronische vermoeidheid?

Eline

Ik ben in 2007 behandeld voor borstkanker, eerst chemotherapie, vervolgens mamma-amputatie met okselkliertoilet en daarna radiotherapie. Sindsdien overgangsklachten, chronisch vermoeid en vaak buikpijn en wisselend ontlastingpatroon (regulier bij coloscopie niets gevonden). Welke therapie kunt u mij aanraden?


3 Antwoorden

Antwoord van Praktijk Hecate

Hallo Eline,

 

Een vraag over zo'n complexe situatie is natuurlijk alleen maar in heel algemene zin te beantwoorden. 

Ik houd me niet bezig met bioresonantie of andere bio-energetische therapieën, dus kan je alleen maar adviseren over regulier onderbouwde complementaire therapieën, dus in de hoek liggen van de functionele geneeskunde (verwant aan PNI), orthomoleculaire geneeskunde en voedingstherapie. Een therapie die dus rekening houdt met alle biochemische en fysiologische processen van het lichaam, gezond of in herstel.

 

Door je behandeling is er een grote aanslag gepleegd op je immuunsysteem: veel 'onvermijdbare' schade aan weefsel (radiatie), verstoorde darmflora (o.a. door agressieve tumormedicatie, weefselherstel na operatie, verdovingsmedicatie die niet makkelijk te ontgiften is. Het is nogal wat. Dat kun je denk ik alleen maar herstellen door het lichaam zo goed en vooral zo GERICHT mogelijk te herstellen en daarom heb ik indertijd gekozen voor de PNI/functionlel geneeskunde, nadat ik mezelf na 25 jaar chronische vermoeidheid heb kunnen genezen door o.a.  mijn darm te rehabiliteren en voedingsonbalansen te herstellen (t.g.v. malabsorptie, niet door slechte voeding). 

 

Ik heb op dit moment een borstkanker patiënte zoals jij, naar mij gekomen nadat zij een niet regulier te behandelen (?) dikke darmafsluiting had gekregen. Ook zij had chronische vermoeidheid. Het gaat nu veel beter. Ik wil haar wel vragen of ik haar als referentie mag opgeven. Als deze aanpak je aanspreekt, dan kun je via de beroepsvereniging MBOG een therapeut (PNI) in je omgeving zoeken die ook volgens deze principes werk en zelf heb ik ook regelmatig vrijblijvend open spreekuur om mogelijkheden te kunnen bespreken. 

 

 Ik hoop dat ikje hiermee een beetje op weg heb geholpen.

 

 Met vriendelijke groet

 

Ronald Stalling - Praktijk Hecate


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Eline,

Het is aardig pittig wat je hebt mee gemaakt en je lichaam heeft hier in alle opzichten veel te verduren gehad.

Het komt vaak voor dat na zulke ingrijpende gebeurtenissen er allerlei andere klachten ontstaan. In onze praktijk werken wij o.a. met celzouten therapie, bloesemremedies en energetische ondersteuning.

 

De cellen van ons lichaam hebben allemaal het vermogen om zich te herinneren en slaan letterlijk allerlei informatie op. Het is belangrijk te kijken wat er is blijven 'hangen' en zowel door het energetisch reinigen als met het ondersteuning van mineralen van Schussler, (celzouten) kunnen je vrij snel goede resultaten boeken.

 

Wil je meer weten over de celzouten van Schussler, dan kun je bijvoorbeeld kijken bij het nederlands celzouten instituut.

Voor het energetisch reinigen raad ik je aan het boekje Energetische Belastingen - jezelf en je huis reinigen eens te lezen, zodat je een beeld krijgt wat je zelf al zou kunnen doen en wat een therapeut voor je zou kunnen betekenen.

 

Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust contact op.

Veel succes, een warme groet,

 

Crince & Company

 

Jacqueline Crince Le Roy


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste E.

 

ik kan ook een heel verhaal gaan schrijven,maar je kan beter eens contact met mij opnemen voor een intake gesprek,dan kan je je verhaal vertellen terwijl ik goed naar je luister,zodat we samen tot een oplossing kunnen komen,wat voor behandelingen we e.v.t zouden kunnen gaan doen.

 

M.V.G.

Frederico de Rooy.