Terug

Hernia????

c dudok

mijn vrouw heeft last van een hernia .15 jaar geleden had ze die ook .ze is toen bij een zekere BABA geweest in rotterdam op het lisplein maar die beste man is ondertussen overleden.ze heeft in die tussentijd er totaal geen last van gehad .maar in january is ze gevallen en heeft ze haar pols gebroken en is ook de hernia terug gekomen .is er iemand die weet dat die praktijk nog bestaat of is er nog een andere oplossing.

bvd


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste C. dudok,

 

Wat vervelend dat de klachten bij uw vrouw zijn terug gekomen. Ik weet niet precies waaruit de behandeling heeft bestaan bij een BABA, maar als osteopaat kan ik u aanraden om door middel van osteopathie te kijken of de klachten van uw vrouw weg kunnen gaan.

 

Osteopathie is een manuele therapie waarbij het hele lichaam wordt onderzocht en behandeld. Tijdens het onderzoek wordt er op zoek gegaan naar de oorzaak van de klacht(en) en behandeld.

 

Het lichaam is zo goed ontworpen dat het heel veel aan kan en zich elke keer kan aanpassen indien dit wenselijk is. Denk aan trauma (breuk pols), hernia's, emoties, enz enz. Op een gegevens moment heeft het lichaam weinig mogelijkheden om te compenseren en ontstaan er klachten. (de druppel die de emmer doet overlopen) Dit hoeft niet altijd te zijn op de plek van het trauma. (zoals in uw vrouws geval haar pols. Vaak zijn de klachten die ontstaan wel vaak te benoemen door patienten als 'zwakke plek.

Doordat een osteopaat het hele lichaam onderzoekt en behandeld kan er een rode draad gezien worden, en kan de behandeling er voor zorgen dat de klachten af nemen.

 

Indien u meer vragen heeft kunt u contact opnemen of kijken op mijn website.

www.osteopathieanne.nl

 

Succes met het zoeken naar een geschikte behandeling voor uw vrouw.

 

Anne Westerhoven

OsteopathieAnne


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste c,

 

Even voorstellen,mijn naam is Frederico,van beroep bewegings docent, in mijn vrije tijd heb ik een kleinschalige en laagdrempelige Reiki en massage praktijk in cap a/d IJssel waar ik deze klacht zeer goed kan behandelen,altijd eens de moeite waard om contact op te nemen,

M.V.G. Frederico de Rooy.