Terug

Huidaandoening

mevr.Timmerman

Ik heb al maanden last van spontaan opkomende puistjes op mijn lichaam, die dan heel zeer gaan doen. De puistjes vertonen zich het meest op de borst en de armen. Ik kan er bijna niet van slapen. Ik ben al bij een mesoloog geweest, maar die kan de bloedbanen op dit moment niet goed doormeten. Graag zou ik willen weten of er een behandelwijze voor is en waar.


2 Antwoorden

Antwoord van SANGOMA Alternatief Centrum

Je kunt met stenen werken. Zowel de stenen in het water leggen en dit water drinken (reiniging van binnen uit) en deppen met dit water en stenen in je aura dragen (reiniging van buiten af). Het soort steen is vanaf deze plek moeilijk te bepalen. In de winkel worden ze voor u uitgependeld. Enkele stenen die dit zouden kunnen zijn: Aragoniet, Aventurijn(groen), Amazoniet eventueel versterkt met Bergkristal of Herkimer Diamant.


Antwoord van Medynid

Ik raad u aan, om naar een goede bioresonantie therapeut te gaan; deze kan de oorzaak van uw klacht opsporen en daarna behandelen Over het algemeen geldt dat, als  er iets binnenin het lichaam niet goed functioneert, dit een reactie geeft op de huid. De huid is een uitleidingsorgaan.

 

Met vriendelijke groet,

Natuurgeneeskundige praktijk Medynid

Bioresonantie en Homeopathie

Kloosterhout 19

9408DL  Assen