Terug

Ik zou graag een Chakra behandeling met Coach die zelf ziet hoeveel sessies ik nodig heb

Saskia Strasek

Lieve Therapeut ,

Sinds mijn jeugd is mijn chakra gesloten dat weet ik omdat ik vroeger verslaafd ben geweest ,en een vriendin van mij heeft of had het zelfde probleem en die heeft haar chakra laten openen ze zei Saskia dat is echt iets voor jou want je komt er als herboren uit omdat wij op jonge leeftijd zijn gaan gebruiken en nu 10jaar clean zijn heeft zij dat nog niet zolang geleden laten doen en ik zooek nu ook iemand die dat doet ,zij hoevde na 3sessies niet meer terug te komen maar ieder mens is anders en ik wil ook graag de preis weten van een sessie en hoevaak moet je komen om de chakra te laten  openen ?


5 Antwoorden

Antwoord van Holistic Yoga & Shiatsu

Beste Saskia

Ik ben shiatsutherapeut en werk via de merdiaan stelsel. Deze een op een, prive behandelingen worden via de aanvullende verzekeringen vergoed. Chakras worden in de bevoordigde Holistic yoga lessen in Amsterdam behandeld met gebruik van asanas (yoga houdingen) en in een groep.


Antwoord van Saskia Strasek

Ik had liever gehoord dat ik een uur voor 50,00euro per keer mijn chakra's worden geopend en ik hoef niet meer af te kicken dat ben ik al 10jaar geleden MVG Saskia Strasek


Antwoord van Diederik / Healing in Practice

Beste Saskia,

Als White Time Healer kan ik chakra\'s voor je openen en schoonmaken. Het openen dwing ik liever niet af, dit laat ik liever van nature ontstaan doordat het chakra tot de kern ook schoon is.

Dit zal normaal vanaf het hart beginnen, en dan steeds 1 naar beneden en 1 naar boven zodat er ook balans in je gehele energiesysteem blijft. Echt schoon is zeker een bevrijding!


Antwoord van Equilibre - Centrum van Licht

Lieve Saskia,

Het openen van chakra\'s (je hebt er vele, maar er worden van oudsher 7 hoofdchakra\'s onderscheiden en recent openen zich nog 2 \'nieuwe\' belangrijke chakra\'s) is afhankelijk van wat jij als mens (geestelijk en lichamelijk) aankan.

Dat kan ik op afstand niet zien, maar wel in je energie op het moment dat je bij me komt. Een healing (waarin chakra\'s kunnen worden geopend) duurt de eerste keer ongeveer een uur en kost € 75. Eventuele volgende keren duren ongeveer 30 minuten en kosten € 37,50. Ik kan je tijdens de eerste keer vertellen of, en zo ja hoeveel, vervolgsessie nodig zijn.

Tijdens de healing worden niet alleen chakra\'s geopend (voor zover dat op dat moment voor jou verantwoord kan), maar wordt je gehele energiebalans - lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel - zoveel als mogelijk in balans gebracht.

Warme groet,

Rob van der Niet


Antwoord van coachpraktijk-vlinders

Lieve Saskia

 

Jou vraag openen van de chakra's die bij jou gesloten zijn dmv je verleden.
Ten eerste wil ik je een compliment geven dat je in je eigen kracht bent gaan staan en je verslaving bent aangegaan. Daarbij al zoveel jaren clean bent Je bent een topper!!!

Hoe kan ik jou helpen ik ben creatief coach en energetisch behandelaar, Ik werk (als intake) met een chakra kleuren schema de kleur die jij intuitief opzet is jou blokkade kleur op de oplaad kleur van de chakra wat meteen aan geeft welke emotie op welke situatie zit. Dit kan ik ook doen met jou aura kleuren Wie kleurt geeft zich bloot.

Daarnaast lopen we het chakra pad bij elke tegel laat ik jou verbinding maken met jou chakra..... (h)erkennen dat het er is accepteren dat het van jou is het er laten zijn helemaal toelaten dat het er is waarna je het ook kan los laten
Dit pad laat jou precies zien wat e gaande is binnen in jou. Vaak is het ondergaan van deze twee sessies al voldoende om opening en blokkades van chakra's op te lossen.

Daarnaast kan ik creatieve coaching en / of chakra/ ontspanning massage aanbieden.
Daarbij kan ik jou ook als balanscoach helpen door
voor jou de balanssteen uit te testen die jou elke dag ondersteunt en jou innerlijke rust en stabiliteit bied.
Deze "stenen" zijn een natuurproduct en resoneren op jou chakra waar je ondersteuning nodig hebt.

Een sessie van een uur kost jou 50,- notitie mijn behandeling wordt niet vergoed, proberen kan altijd

Warme kleurrijke groet
Marlon Schalkwijk