Terug

Is er iets te doen tegen hypersomnie?

m.v.d.heuvel

Ik heb al jaren last van hypersomnie, is daar iets tegen te doen?


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste meneer of mevrouw vd Heuvel,  In mijn praktijk werk ik met o.a. de celzouten van Dr Schussler, die helpen het lichaam weer in balans te brengen. Gebrek aan slaap, veroorzaakt vele klachten en stuk voor stuk hebben deze impact op ons lichaam waardoor de balans verstoord raakt.Doordat er tekorten aan bouwstoffen in het lichaam ontstaan, mist het lichaam de kracht om zelf aan de slag te gaan. De celzouten van Dr Schussler helpen het lichaam weer in balans te brengen. Elke cel heeft behoefte aan een specifieke voedingsstof. Deze voedingsstoffen herkende men als mineraalstoffen ook wel celzouten genoemd. Wanneer een cel niet voldoende bouwstoffen heeft, heeft dit invloed op de prestatie van de cellen cq ons functioneren De celzouttherapie van Schüßler is er op gericht om het door overbelasting optredend tekort aan celzouten aan te vullen. Anders gezegd: indien de 12 celzouten in de juiste verhouding en op de juiste plaats aanwezig zijn in het organisme, is dit optimaal voor de gezondheid. Ons lichaam functioneert niet goed als er een tekort aan celzouten is, wat op den duur aanleiding is voor klachten. Als een ziekmakende prikkel - bijvoorbeeld verstoring van de moleculaire beweging door verzuring - een cel treft, dan wordt haar functioneren in eerste instantie versterkt. Zo biedt de cel weerstand aan de prikkel. Maar als zij hierdoor een deel van haar celzouten verliest, dan is zij ‘ziekelijk veranderd'. De cel is dan verzuurd door een tekort aan celzouten en vraagt om een aanvulling uit de reserves van het lichaam. Is dat niet meer mogelijk, dan is aanvulling gewenst.  Daarnaast zou het goed zijn te kijken naar de energiebalans en naar de energetische belastingen. Gecombineerde therapie werkt in mijn ervaring het beste.  Voor meer informatie over celzouten kunt u kijken op www.celzouten.nl of contact opnemen met Crince & Company – info@crince-en-company.nl  Met vriendelijke groet,Crince & Company Jacqueline Crince Le Roy

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste M.v.d. Heuvel .ik ben Reiki  behandelaar en heb in het verleden die mensen kunnen ondersteunen met hypersommie ook een client die nacolpsie had,het is zeker de moeite waart om div. reiki behandelingen te doe,ik ben bereikbaar onder de praktijk de stille kracht .

 

 

                                                          M.V.G. Frederico.


Antwoord van Praktijk Hecate

Schüssler celzouttherapie en Reiki kunnen mogelijk goed helpen in uw geval. U merkt hierbij waarschijnlijk vrij snel of het bij uw probleem past.

 

Als 'vage klachten therapeut' weet ik echter ook dat er voor moeilijk te diagnostiseren klachten zoals de uwe, een eindeloze variatie van oorzaken kan zijn. Zijn de verstoringen energetisch, dan kan Reiki bijvoorbeeld goed helpen. Is het een tekort (of overschot)  aan bepaalde veel in het lichaam voorkomende bouwstoffen dan is inderdaad Schüssler therapie een goed alternatief. De stoffen die hierbij meespelen zijn voornamelijk combinaties van enerzijds natrium, kalium, calcium, magnesium en ijzer, met aan de andere kant fosfor, zwavel, cloor en fluor en nog een siliciumpreparaat. Als die therapie niet de gewenste resultaten oplevert, is er nog een groot aantal andere stoffen die mogelijk te veel of te weinig aanwezig zijn. De zoektocht is dan  meestal wel langduriger en daardoor iets prijziger. De voorgaande therapieën zijn van harte aanbevolen; mocht dat de problemen niet geheel oplossen, neem dan eens contact op voor een oriënterend gesprek,  telefonisch of op mijn inloopspreekuur.

 

Succes!