Terug

Kan darmspoeling mij helpen?

jannie veld mol

Goedemorgen

 

Sinds operatie 17 jaar geleden aan endeldarm opgehangen met mat kunststofmatje tevens baarmoeder verwijderd ook met matje afgewerkt heb ik nooit meer normaal kunnen poepen altijd laxeermiddelen gebruikt . Veel pijn en sta nu op het punt na vele ziekenhuizen inhet land te hebben bezocht om stoma op dunne darm te laten plaatsen en dikke darm te verwijderen boven het probleem gebied (oorlogsgebied, zo wordt het door de artsen omschreven). Heb zelf al veel spoel apparaten gebruikt maar nog nooit hoge darmspoeling laten doen  Is het verstandig om dit eerst nog een kans te geven? Graag uw mening ,hoor het graag ben een wanhopige vrouw van inmiddels 66 jaar .


1 Antwoord

Antwoord van Praktijk voor Natuurgeeskunde

Beste mevrouw,

Ik raad u sowieso natuurlijke en gifstofvrije laxeermiddelen aan zoals psyllium vezels, dagelijks een eetlepel opgelost in water. Of lijnzaadolie in capsules of vers in Linolax: (h)eerlijk budwigontbijt van Natufood. 

Verder verwijs ik mijn clienten altijd door naar Dr.Rijntjes in Hilversum. Zij zijn zeer deskundig en omdat u diverse operaties achter de rug heb, denk ik dat het advies van deze natuurarts, gespecialiseerd in colonhydrotherapie, u op realistische manier verder helpt.

Succes!

Nicole Benschop

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

www.natuurgeneeskundegooiland.nl