Terug

Kan hypnose of acupunctuur ook helpen om van een verslaving af te komen.

E De Lange

hallo ik ben Esther de lange en ben 37 jaar en ben helaas al lang verslaafd aan speed. uiteraard loop ik hier voor bij de verslavingszorg. heb ook coqnitieve therapie gehad. het ging een tijdje goed. maar viel terug helaas en gebruik nu nog meer als voorheen. voorheen gebruikte ik eens in de 2 a 3 weken. nu iedere week. van stress peuter ik steeds mijn hele huid kapot. dat vind ik zelf nog het ertgste van alles. want dan durf en ga ik de deur niet meer uit. raak steeds geisoleerder. en vind dat de hulp en gesprekken van verslavingszorg helemaal geen enkel nut hebben. er word niet naar de onderliggende problemen uit me jeugd gekeken en waarom het gebruik is ontstaan. als daar niet naar gekeken word en over gepraat word en aangepakt word. en dat is wel nodig om eraf te komen. ben opzoek naar alternatieve geneeswijzen om te kijken of dat mij wel verder kan helpen misschien. dacht zelf mischien hypnose ofzo. of mischien acupunctuur. ik zou graag alle opties op ieder gebied van alternatieve geneeswijze willen weten die zeer geschikt zijn bij hulp met afkicken. zodat ik kan kijken of er wat is wat mij aanspreekt en vertrouwen in heb dat het mij werkelijk kan helpen. meteen graag de kosten die er aan verbonden zijn en of het eventueel vergoed wordt door de verzerkeraar.

Met vriendelijke groeten Esther de Lange


2 Antwoorden

Antwoord van Praktijk voor Natuurgeneeskunde & Psychologie

Beste Ellen,

Zojuist pas je bericht gelezen. Het bericht is door automatiseringsredenen van deze website niet direct naar me verzonden. Excuses hiervoor.

Hypnotherapie kan voor verslavingsproblematiek helpen. Ik raad je aan om een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten maken  om te te bekijken of er een klik is en of een dergelijke behandeling kan werken voor je. Telefonisch ben ik te bereiken op 0654212749. Dit heeft mijn voorkeur.

Vriendelijke groet,

Yvonne Lammeretz


Antwoord van E De Lange

Beetje dom dat ik mijn naam en alles zo erbij heb gezet. Niet iedereen hoeft dat te weten of lezen. Zou je mijn vraag wel weer willen verwijderen. Dank u