Terug

Kan iemand mij helpen om van acne in oksel en lies af te komen?

Sara

Al jaren heb ik last van wat men omschrijft als acne in lies en onder de oksels. Ik zit al een poos in de medische molen en nu wil mijn dermatoloog mij aan de roaccutane hebben. Vrij heftig medicijn met veel nare bijwerkingen. Nu ben ik op zoek naar een alternatief.....wie kan mij helpen?

 

 


4 Antwoorden

Antwoord van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Roelie Veger

Hallo Sara,

 

Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en werk met bioresonantie (Bicom) en Asyra (bioresonantie en homeopathie). Bij een eerste behandeling kijk ik altijd eerst naar de werking van darmen, lever, nieren en lymfe. De vraag bij jou is wat de onderliggende oorzaak is. Het komt van binnen, mogelijk is 1 van bovengenoemde uitscheidingsorganen verstoord in de werking en de huid gaat dan zgn. als derde nier werken want de afvalstoffen moeten eruit. Verder zou ik willen kijken naar de aanwezigheid van allergieen. Ik krijg zelf regelmatig mensen met diverse huidklachten onder behandeling, de oorzaken kunnen heel divers zijn. Ik weet niet of je bekend bent met bioresonantie maar op mijn website staat allerlei informatie. En als je eerst een kennismakingsgesprek wilt is dit ook prima.

 

Hartelijke groet,

 

Roelie Veger 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hoi Sara,

Een alternatief voor je klacht is Reiki behandelingen,mijn praktijk zit in Capelle aan den IJssel,maar er zijn bij jou ook in de buurt genoeg behandelaars die je kunnen helpen,vraag wel goed welke graad ze hebben en of ze zijn aangesloten bij de Reiki cirkel vereniging.als je vragen heb kun je mij altijd bellen(zie praktijk Frederico).

Veel sterkte en groetjes

Fre. 

 


Antwoord van Sara

Bedankt voor jullie reactie!

Ik ga me er eens in verdiepen wat het precies inhoudt allemaal.

Ik ben iig al heel blij om te horen dat er in het alternatieve gebeuren ook mogelijkheden zijn!

 

M.v.g. Sara


Antwoord van Praktijk Hecate

Ik heb wel patiënten behandeld die Roaccutane, een vitamine A analoog gebruikt hebben. Je moet ook zo'n beetje een verdrag ondertekenen dat je geen zwangerschapsplannen hebt (zeer teratogeen). Vrij heftig spul dus inderdaad. Het probleem is vaak een onbalans in de steroide hormonen, wat uitwerkt op de geslachtshormonen en het immuunstelsel: afwijkende talgvorming én verminderde afweer, dus problemen. Speelt ook tijdens de puberteit vaak mee. Een onderzoek naar de onderliggende oorzaken van deze verstoring kan in de richting van een oplossing wijzen. Daarvoor moet je bij een therapeut zijn die met stofwisselingsprocessen bekend is: PNI-therapeut, te vinden via de MBOG (het is een voortgezette opleiding na de opleiding orthomoleculaire geneeskunde). Wordt vaak gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraar.

 

Info op MBOG.nl of eventueel mijn website.

 

Succes!

 

Ronald