Terug

Kunt u Lymepatienten genezen?

Crista

Ik loop dat 3 jaar bij een natuurgeneeskundige die mij heeft behandeld met fotonen en voedingssupplementen. Ik was een wrak en kon weinig meer en had bijna alle klachten die bij de Lyme horen. Na 2 jaar was ik redelijk klachtenvrij en kon weer verder met mijn leven.  Ze vertelde mij dat ik Lyme vrij was. Helaas was dat niet het geval en ben nu bij een andere therapeut met fotonen maar na 6 behandelingen ben ik eigenlijk weer terug bij af. En ook hier krijg ik geen eerlijke antwoorden en ben het vertrouwen ook aardig kwijt.

Ik zou graag willen weten of jullie ervaringen hebben met Lymepatienten en in hoeverre zij echt van de bacterie af zijn. Hij kan zich lekker verstoppen en dan na jaren weer de kop op steken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Crista


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

nee, geen ervaring mee, is ook niet mijn gebied.


Antwoord van Gnosis Therapie

Ik heb geen ervaring met Lyme patiënten, wel met mensen die chronisch moe zijn. Vaak is het zo dat mensen zeer veel stress hebben en dan valt de stress weg en is men ineens heel erg vermoeid. Vaak wordt dan de schuld gegeven aan Lyme, maar ik kan die niet vast stellen en ergens geloof ik er ook niet in. 

Is het misschien zo dat u gedurende de tijd dat u klachtenvrij was, ook meer rust had?

Is het misschien zo dat u nu weer heel veel stress (psychisch) hebt, en dan niet van de vermoeidheid maar van de omgeving.

Want eerlijk gezegt, ik denk dat u van uw klachten af bent gekomen doordat u regelmatig even rust kreeg en daarnaast goede voeding om te herstellen. Maar de oorzaak is niet weggenomen. Gevolg het komt gewoon weer terug en de beproefde therapie slaat nu ook niet aan. Dus heeft de therapie niet gewerkt maar iets anders heeft u genezen. 

ik pak een ziekte altijd aan op vijf niveaus:

1. Fysiek, ontspannen middels speciale oefeningen. Dan gaat de lichamelijke stress eruit

2. Emotioneel ontladen, boosheid en verdriet

3. Energetisch ontladen, trek zelf de spanning uit je lichaam.

4. Mentaal ontladen, welke gedachten patronen komen steeds terug en helpen niet.

5. Spiritueel ontladen, wie ben je en waarom gebeurd het allemaal.

6. Soms, ontgiften maar dat kan ook via punt 3.

ik werk niet met apparatuur want het kan best zonder.