Terug

Loslaten door hypnose??

Laura

Mijn vraag is kun je door hypnose je ex loslaten vergeten of in ieder geval niet meer het gevoel omlijsting hem te willen zijn. Ik loop al jaren bij een psychiater ook voor angst aanvallen en depressies. Heb ook hiervoor medicijnen. Kan hypnose mij helpen??

 


2 Antwoorden

Antwoord van Annie Hulters

Hallo Laura,

 

ik ik geef zelf geen hypnose dus ik kan geen vraag hierover beantwoorden.Ik werk met mediamieke Therapie dit is mediamieke nlp,regressie en familieopstellingen en kan samen met jouw nagaan waar er een blokkade bevindt en wat je ermee kunt doen.Je kunt idd in een begeleiding achter de punten komen waarom je "vast" houdt en dit omzetten zodat je kunt begrijpen waar t vandaan komt en wat jij anders mag gaan benaderen.De begeleiding kan je helpen.

  

Hoop je hiermee een beetje helderheid te hebben gegeven en mocht je in contact willen treden of nog informatie willen kijk dan even op tresmirfia.nl.

 

Vriendelijke groet,

Annie Hulters 


Antwoord van Praktijk Mental Balance

Dag Laura,

Het geestelijk losmaken van een je ex is een rouwproces. In een rouwproces zijn verschillende fases te onderkennen die je moet doorlopen om je vrij en los te kunnen voelen van je ex. De volgende fases die zijn te onderscheiden:

1e fase: Ontkenning of ontreddering
2e fase: onderhandelen
3e fase: boosheid, angst of depressie
4e fase: verdriet
5e fase: aanvaarding
6e fase: reïntegratie

In de praktijk kan de volgorde van deze fases soms anders zijn; het kan ook door elkaar lopen. Het zijn allemaal processen die grotendeels op onbewust niveau plaatsvinden. Hypnotherapie is de meest geëigende therapie om contact te maken het het onbewuste en daar bewustwording en verandering te laten plaatsvinden.

Ik ben zelf hypnotherapeut en relatietherapeut en mijn ervaring met losmakingsmakings- en verliesprocessen heeft geleerd dat werken op onbewust niveau de cliënt sneller bij de oplossingen brengt dan therapeutische methoden die op bewust niveau plaatsvinden. Ook al ben je je er waarschijnlijk niet van bewust, de oplossingen liggen ondergesneeuwd in je onbewuste. De hypnotherapeut / relatietherapeut is een gids om jou hiermee in contact te bregen. Hypnotherapie geeft je weer de regie terug over je leven als het vakkundig plaatsvindt.

Uiteraard mag je mij altijd bellen hierover: 033 -470.23.21

Dr. Fons de Vries
Praktijk Mental Balance
Darthuizerberg 49
3825 BL  Amersfoort
www.mentalbalance.nl