Terug

Nasleep bij griep van long patient?

Henny kamminga-Bos

Beste mensen,

na een verkoudheid en/of griep blijf ik zitten met een long ontsteking ,dus eerst antibiotika daarna pretnisolon.

vroeger ging ik naar een magnetiseur in waddixveen na een behandeling kon ik de draad weer oppakken.

Nu woon ik in Rotterdam .

Het gaat zo snel dat ziek worden dat ik de zelfde of volgende dag bij een dokter zit.

zou er een magnetiseur zijn in uw praktijk die mij kan helpen.

Vriendelijk groet Henny

 


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Henny,

Een magnetiseur kan je weer goed in je energie zetten, waardoor je zelfherstellend vermogen groter wordt. Het is belangrijk om ook uit te zoeken, waardoor je weerstand zo laag is geworden.

Ik advies je om op de site van alternatievegeneeswijzen-info.nl naar een magnetiseur bij jou in de buurt te zoeken. Of misschien ken je iemand die al ervaring heeft bij een magnetiseur in Rotterdam?

Hartelijke groet,

Eef Dobber


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste H,

Ik denk dat ik je wel kan helpen om je weer in een goede balans kan krijgen,ik heb een zeer laagdrempelige praktijk in cap aan den IJssel waar ik o.a. Reiki behandelingen geeft dit in combinatie met shiatsu massage lijkt mij een goede optie,als je wilt kun je contact opnemen zie( praktijk Frederico ).


Antwoord van Praktijk Hecate

Beste Henny,

 

Blijkbaar is dit een zeer chronisch terugkerend probleem, gezien de routine die je door de jaren heen opgebouwd hebt. Als therpeut klinische PNI, maar ook vanuit mijn ervaring met paranormale therapie/ magnetiseren, vraag ik me af of dit laatste de optimale weg is, gezien de onbalans dus altijd is blijven ontstaan. Met magnetiseren probeer je iemands balans weer in orde te maken zodat het systeem het daarna zelf weer aankan om te genezen en gezond te blijven. Je immuunsysteem functioneert blijkbaar niet goed en dan doen antibioticakuren en prednisolon al helemaal geen goed. Soms zijn ze nodig, maar moet je naderhand de gevolgen, o.a. voor de darm, aanpakken, anders verzwak je met de jaren alleen maar verder.

Als je lichaam bepaalde stoffen tekortkomt of moeilijk om kan zetten, dan kan energetische therapie vaak ook niets uitrichten; dan moet je laten uitzoeken waar je zwakke plek zit en die gericht ondersteunen. 

 

Zelf heb ik veel ervaring met deze materie (25 jaar ME na antibioticavergiftiging, waarna ik therapeut ben geworden, toen ik door natuurgeneeskunde in twee weken genezen was) en behandel nu voornamelijk patiënte door ondersteuning van immuunsysteem, hormoonstelsel e.d. Dit is het werkingsgebied van de PNI en je kunt een therapeut die werkt volgens deze methode vinden in je omgeving via de beroepsvereniging MBOG. 

Het is dat je zover weg woont, anders kon ik je op een van mijn open spreekuren wat nadere informatie hierover geven. 

 

Met vriendelijke groet

 

Ronald Stalling - Praktijk Hecate