Terug

Onvruchtbaarheids probleem

Ik ben Mark, 30 jaar en bij mij is onvruchtbaarheid vastgesteld. Maar mijn vriendin en ik willen erg graag een kind. Mijn vraag aan u is of u mij kunt genezen van mijn onvruchtbaarheid probleem???


3 Antwoorden

Antwoord van Body-of-light

Dag Mark, Is deze onvruchtbaarheid geconcludeerd door het ziekenhuis en of artsen?

Waar ligt het probleem precies? Dmv voetreflexologie heb ik hele vele dames kunnen helpen met het zwanger worden door het behandelen van bepaalde meridiaanlijnen en energiedoorstroming. Is dat iets voor jou misschien? Vriendelijke groeten Lianne Luijks, Bussum.


Antwoord van Wofosi's Wellness

Hallo Mark,

 

Met Quantum-Touch en/of Reiki samen is het misschien mogelijk om je lichaam weer te laten functioneren zoals het de bedoeling is geweest. Dus beter in je vel te zitten, maar ook mogelijk dat je geslachtsorganen beter gaan functioneren.

Ik werk ook op afstand middels foto, dus misschien is het wat voor jou en je vriendin.

 

Vriendelijke groetjes Daniëlle van Alphen, Nagele


Antwoord van Gerard Snik, Officinalis, Homeopathie, Energetische en Natuurlijke geneeswijzen Westervoort

Is er onvruchtbaarheid vastgesteld of een verminderde vruchtbaarheid?

Zijn er duidelijke oorzaken aangetoondt voor de onvruchtbaarheid?

 

Met de Bioresonantie kan uitgetest worden of er belemmerende oorzaken/triggers zijn welke de onvruchtbaarheid veroorzaken. Wanneer er oorzaken te vinden zijn kunnen hier specifieke behandelingen op afgesproken worden.

 

U merkt uw vraag leverd meerdere vragen op. Een Bioresonantietest kan mischien antwoorden geven. Een bioresonantietest gaat verder dan een medische test omdat deze test op energetisch niveau. Wilt u meer weten over de bioresonantie kijk op onze website. Of heeft u meer specifieke of persoonlijke vragen, neem gerust contact met ons op: 026-3115740