Terug

Op natuurlijke wijze gal-stenen verwijderen.

Jacqueline v Balen

Hallo,

 

Ik heb net gehoord dat ik bij jullie terecht kan om op een natuurlijke manier van mijn gal-stenen af zou kunnen komen. Er staat een operatie gepland op mijn gal te verwijderen, maar als ik niet hoeft doe ik dat liever.

 

Kunt u mij hier meer informatie over geven aub?

 

Met vriendelijke groeten,

Jacqueline v Balen


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Jacqueline,

 

Ik heb twee jaar geleden hydrocolontherapie ondergaan welke gevolgd werd door een leverreinigingskuur dmv kruidenpreparaten. De oogst was oa een flinke hoeveelheid galstenen waarvan enkele zo groot als een kleine kapucijner. Ik moet er wel bij vertellen dat ik geen indicatie had om eventueel een operatie te ondergaan, ik had (nog) geen last van de galstenen. Waarschijnlijk heb ik een ruime galgang...

Ik heb deze behandeling gevolgd bij Claudia Baldwin in Lemmer, misschien is het wat om bij haar meer informatie in te winnen over uw klachten en aanstaande operatie.

 

Vriendelijke groet,

Willy


Antwoord van Praktijk Hecate

Hallo Jacqueline,

 

Hoewel deze post al oud is, reageer ik toch nog even, als reinigingstherapeut en als colonhydrotherapeut, omdat die vorm van therapie hier ter sprake kwam. Misschien hebben ook anderen er wat aan, omdat er veel te doen is op internet over galstenen en de 'leverreinigingskuur'.

 

Het is niet verstandig om zo'n kuur zomaar zelf te doen als je niet veel weet over dit onderwerp. Bij samenloop van verschillende omstandigheden kunnen galstenen die de galgangen ingeperst worden bij zo'n kuur, deze verstoppen, en dan kun je koliekaanvallen krijgen. Wat je kunt doen om dit te voorkomen -de voorzichtige weg- is te uitgebreid om hier neer te zetten, maar ga in ieder geval naar een therapeut toe die een gedegen opleiding heeft inclusief reguliere medische basisvakken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ronald Stalling