Terug

Partnerkeuzeprobleem?

Janine

Ik loop continu tegen 'foute mannen' aan. Waarom kruizen ze mijn pad en waarom lijken ze aanvankelijk zo aantrekkelijk voor mij? Zijn er therapieën die licht kunnen laten schijnen hierop? Ik heb het gevoel dat dit heel diep zit bij mij. Ik ben echt toe aan een passende relatie.


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Goeden dag Jamine

 Sorry voor mijn late reactie maar was helaas erg druk.

 Mijn eerste ingeving is dat je al reeds bij je draagt enige tijd, en het te maken heeft met een stukje jeugd trauma maar ook met je innerlijke acceptatie.

 Gaarne zou ik je hier concreet over willen adviseren middels een Intakegesprek op mijn praktijk te Huizen

Praktijk Varado

Harm Kloosterman

Trompstraat 1

1271SX Huizen 

 gsm 0644052899 


Antwoord van Praktijk Mental Balance

Dag Janine,

In samenwerking met de Academie hypnos heb ik een studie naar partnerkeuzeproblemen uitgevooerd: "Patnerkeuzeproblemen en hypnotherapie - Door hypnotherapie tot een juiste partnerkeuze". Door een behandelplan van 6 sessies bestaande uit hypnotherapie aangevuld met NLP en cognitieve gedragstherapie werden goede resultaten geboekt. Cliënten voelden minder negatieve gevoelens met betrekking tot relaties en uit een vervolgstudie bleek dat meer dan 85% tot een juistere partnerkeuze kwam.

Neem eens vrijblijvend contact met mij op hierover. Ik pretendeer niet een toverstokje te hebben, maar door deze korte psychotherapie zijn vrijwel zeker aanzienlijke verbeteringen te boeken. Met relatietherapie heb ik 18 jaar ervaring: 033 - 470.23.21  www.mentalbalance.nl

Hartelijke groet,

Fons de Vries