Terug

Spastische aandoening

Geachte Heer Seelen,

Vanaf geboorte spastisch en de daaraan gerelateerde klachten zoals spierstijfheid en gewrichts pijn. Heb het gevoel dat de huidige revalidatie niet veel meer kan doen als proberen te verlichten van aandoening. Maar mijn rugklachten en stijfheid gaan mij steeds meer parten spelen, vooral met vocht en kou. Kan u wellicht wat meer voor mij gaan betekenen?

mvg W philipse

wimphil@kabelfoon.nl


5 Antwoorden

Antwoord van Aroma-Therapie Extrence/Dons Herfst

Geachte heer Philipse,

Is Uw revalidatie gepaard gegaan met massage? Zo ja, zijn er dan specifieke etherische olien gebruikt, die mogelijk de rugklachten en stijfheid verlichten? Voor advies omtrent de meest geschikte olien voor U, zal meer informatie nodig zijn. (bijv. gebruik medicijnen, bloeddruk). U kunt mij tel. bereiken. 079-3317546 mvg Dons Herfst


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte heer Seelen,

Er van uitgaand dat u een cerebrale paraplegie, hemiplegie of quadriplegie heeft neem ik aan dat u als kind hier reeds revalidatie voor gehad heeft. Op volwassen leeftijd is het echter vaak mogelijk door de betere bewustzijnsfuncties om innnerlijk tot een andere toegang van de spierspanningsregulatie te komen, zodat er meer eigen invloed genomen kan worden op de eigen spierspanningstoestand. Een haptotherapeut zou u daar in kunnen helpen als deze ook een specialisatie neuro-developmental treatment heeft gedaan.

 

Mert vriendelijke groet

 

Otto Huizinga

otto@wxs.nl


Antwoord van Praktijk voor Reflexzonetherapie '8'

Met de neurosegmentale behandeling uit de reflexzonetherapie, in combinatie met de kennis uit de Traditionele Chinese Geneeswijzen, is wellicht verlichting van uw klacht mogelijk. De vraagstelling: Hoe kan ik ermee omgaan? is belangrijker dan de aandoening verhelpen als dat überhaupt mogelijk is en dat betwijfel ik.

Psychologische inzichten in de aard van de aandoening kan ook tot veel inzicht én verlichting van de klacht leiden.

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte mevrouw,

 

Pijnen die chronisch vanaf de geboorte zijn, zijn niet makkelijk te verhelpen. Wanneer zij echter erger worden kan het wellicht goed zijn om de PH waarde van uw urine eens te laten controleren. Hiervoor kunt u meestal bij de apotheker terecht. Zij hebben meetstokje.

Wanneer de zuurtegraad in uw lichaam teveel stijgt wordt het milieu voor onstekingen in uw lichaam verbeterd. M.a.w. onstekingen en de daarbij behorende pijnen en ongemakken worden heviger. Wanneer de zuurtegraad te hoog is kunt u dit proberen te verhelpen via uw voeding : eet meer basische voeding. Of u kunt zoutbaden nemen.

Wilt u meer weten dan kunt u mij gerust bellen.


Antwoord van Gerard Snik, Officinalis, Homeopathie, Energetische en Natuurlijke geneeswijzen Westervoort

De Dorn/Breuss methode kan uw gewrichten mischien weer wat meer ruimte geven zodat uw rugklachten en gewrichtspijnen kunnen verminderen.

 

De mens is als een glas water wat door verschillende belastingen steeds voller komt te zitten. Op een bepaald moment loopt het glas over en dat uit zich in klachten. We kunnen kijken of we met de bioresonantie belastingen kunnen vinden waardoor uw glas steeds harder overstroomd. De behandeling van een aantal van deze belastingen kan uw situatie en beetje of mischien ook aanzienlijk verbeteren.

 

voor specifieke of persoonlijke vragen: 026-3115740