Terug

Spataderen?

Petra

Is er op een alternatieve manier iets aan spataders te doen? ??


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dag petra,

 

Spataders zijn op zich genomen een uiting van zwakke aderen of misschien moet ik zeggen aderwanden.

Er zijn twee producten die veel invloed hebben op aderwanden. nl. Omega 3 vetten en Vitamine C.

Vitamine c heeft een duidelijke werking op collageen weefsel (waar aderwanden uit bestaan). Vit. C zorgt voor een goede deling van de cellen. De aderwanden blijven daardoor veerkrachtig en soepel.

Omega 3 vetzuren (bijv. uit visolie)  heeft een werking O.a. op de binnenwand van de aderen. het zorgt voor schone wanden waardoor er geen reparaties, door het lichaam, nodig zijn.

Nu is het niet zo dat wanneer je deze twee producten in gaat nemen op een dagelijkse basis je onmiddelijk resultaat ziet. maar je mag verwachten dat er na een jaar wel verbetering is te zien.

Om te weten te komen welke Vit. C de beste voor jou is en om te weten in welke hoeveelheden je de producten in moet nemen raadt ik je aan om een afspraak te maken. dit kan ik nameten zodat je ook effectief bezig bent.

 

Met vriendelijke groet,

 

Tom Hagedoorn

06-17510660


Antwoord van Bewust-ZIJN (M. Ruisch)

Hallo Petra,

ondanks dat bovenstaande waar is, zijn er nog meer mogelijkheden.

 

Ik heb zelf regelmatig last gehad van spataderen en veel pijn als het warmer werd. Ik gebruikte dan een spray Pinebark (http://maartenruisch.luondo.nl/Pinebark-spray), met bijzonder reseltaat. Binnen een paar minuten was ik van de pijn af. Bij fregelmatig gebruik had ik er helemaal geen klachten van. De dosering kan je altijd het beste uittesten (ik doe dat d.m.v. een spiertest), maar je kan het ook zelf doen.

 

Gebruik

De Pinebark-spray spuit je tegen de binnenkant van je wang (waardoor het in 30 sec in je bloedbaan is opgenomen) Rechts en Links 1 maal. Dit doe je om te beginen 1 x daags.

Behoud je dan nog klachten dan doe je het 's morgens en voor het slapen. Indien nodig bouw je het op, maar hou je dosering 2 dagen vol voor je ophoogt.

 

Vriendelijke groeten Maarten Ruisch (Natuurgeneeskundig therapeut van Bewust-ZIJN)