Terug

Suplementen bij kanker

A van Dam

Hallo.

 

Mijn moeder heeft longkanker en is bezig met chemotherapie. Door de chemotherapie worden de slechte cellen afgebroken, maar helaas ook de goede. Kunnen we nu die goede cellen steviger/sterker maken zodat ze er beter tegen kunnen?

Met vriendelijke groet

 

Anke van Dam


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Anke,

 

Wat het meeste van belang is dat uw moeder zich heel goed gaat ontgiften, zodat het lichaam zelf de cellen "stevig" kan maken. Als het enigszins mogelijk is 1,5 liter water per dag drinken en naast iedere kop koffie of thee of ander vocht een extra glas water. Dit klinkt te eenvoudig om waar te zijn, maar geloof mij dit is het beste medicijn op dit ogenblik. Alle andere pillen voegen extra afvalstoffen toe die het lichaam weer moet verwerken, waardoor het zwakker wordt in plaats van sterker. Brandnetelthee kan een goede oplossing zijn NAAST het water, nooit in plaats van!!

 

mvg

Gaby van Wijlen

therapeut


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Anke

Wat verdrietig voor jullie dat je moeder ziek is. Ik behandel met Quantum Touch, en ervan uitgaande dat alles energie is, en wij energieke wezens zal je moeder aanzienlijk  verzwakt zijn door de chemo. Door QT wordt  de energie (dit zijn ontzettend kleine deeltjes die in verschillende snelhelden trillen)hersteld dan wel geactiveerd,omdat elk mens het vermogen heeft zichzelf te helen. Soms heeft een mens een impuls van buitenaf nodig zeker als het zo'n aanslag heeft gehad door chemo. Ik werk in de reguliere zorg en zie QT als een heel goede aanvulling op chemobehandelingen. Dus als het je aanspreekt kijk dan eens op mijn website. Ik wens jullie heel veel sterkte toe. Hartelijke groet Jolanda Terstappen