Terug

Verminderd vruchtbaar

Leonie

Mijn man en ik zijn al 2 jaar bezig om onze droom te verwezelijken namelijk een kindje.

Wij zijn beide uitgebreid onderzocht en de conclusie is dat het "probleem"bij mij ligt.

Ik heb vijandig baarmoederslijmvlies waardoor de zaadcellen van mijn man moeilijk kunnen overleven.

Een spontane zwagerschap is niet geheel uitgesloten.

Wij hebben nu 3 iui pogingen gehad waarbij het zaad van mijn man dieper wordt ingebracht, de 3e poging is pas geweest en dat is nog even afwachten of het raak is.

 

Mijn vraag is, hoe kan het dat als alle omstandigheden goed zijn, het zaad van mijn man, het wordt dieper ingebracht, het dan toch al 2 jaar niet lukt.

Volgens onze gyneacholoog heeft dat voor een groot deel te maken met het innestelen, daar kunnen hun helaas nog niks aan doen of veranderen. Het is een proces waar artsen het minst over weten, helaas.

Is er iemand die daar mee zou kunnen helpen, een eventuele innesteling te kunnen bevorderen?

 

Mvg,

 

Leonie


2 Antwoorden

Antwoord van Bioresonatie Centrum Geleen

Beste Leonie,

 

innestelen is inderdaad een moeilijke zaak. Het heeft vaak te maken met doorbloeding. Middelen die helpen bij innesteling zijn utrogestan en in  sommige gevallen Clomid (al dan niet i.c.m. kinderasperine) genomen. Altijd deze middelen in overleg met je Gyn. natuurlijk.....

 

Om uit te sluiten of er bepaalde stoffen in je lichaam zitten die "blokkades" opleverd kan je gerust een afspraak maken in mijn praktijk voor Bioresonantie om dit te testen.

 

Succes,

 

Brigitte Robinson-Boesten BC

Natuurgeneeskundig therapeut


Antwoord van SANGOMA Alternatief Centrum

Wij hebben hele goeie ervaringen met de steen Robijn in Zoisiet. De man en de vrouw moet deze steen bij zich dragen. En als het dan uiteindelijk raak is moet de vrouw deze steen nog 3 maanden bij zich dragen of vervangen door een Robijn. Deze stenen kosten bij ons euro 6,25 p/stuk. Of als dit niet in de buurt is kijk naar een stenenwinkel bij jou in de buurt en vraag of ze stenen voor je willen uitpendelen.

Veel succes nog.

Centrum-SANGOMA, 6171 XG Stein, Limburg