Terug

Wie kan mijn dochter helpen met chronische lokale hoofdpijn (linksvoor)?

Marije

Hallo,

Mijn dochter van 9 jaar heeft al meer dan een jaar chronische hoofdpijn. Ze heeft het altijd, links voor bij haar voorhoofd. Deze hoofdpijn is een overblijfsel van een ziekteperiode waarbij haar lichaam waarschijnlijk een overreactie heeft gegeven op een streptokokkeninfectie. Het was een auto-immuunbeeld met heftige gewrichtsklachten, koortsaanvallen en misselijkheid. Tijdens een ziekenhuisopname is ze regulier behandeld. Omdat ze niet wisten wat het was, heeft ze veel medicijnen gekregen en onderzoeken moeten ondergaan. Eigenlijk doofde het ziektebeeld uit, en werd ze weer beter nadat ik was gestopt met de medicijnen (indometacine). Onlangs hebben we, omdat de hoofdpijn zo lokaal was, een MRI-scan van haar hoofd laten maken, maar daar kwam gelukkig niks uit.

We hebben al verschillende dingen geprobeerd om dit hoofdpijnprobleem aan te pakken,  maar niks helpt tot nu toe. Ik zou graag een tip willen in welke alternatieve hoek ik het moet zoeken. 

Alvast dank.

M

 


4 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

DAg Marije,

Ik heb verschillende mogelijkheden in de praktijk voor complementaire geneeskunde (www.bodymindspirit.nl ). U kunt mij mailen op yvonneverhaar@live.nl voor een afspraak. Vermeld u dan uw telnr dan kan ik u bellen (zelf ben ik erg moeilijk te bereiken door de aard van mijn werk)

Met vr groet

Yvonne Verhaar


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste m, 

 

Ik heb een laagdrempelige praktijk voor alternatieve heelkunde,in capelle aan den IJssel,je kan altijd eens een afspraak maken.

M.V.G.

Frederico de Rooy(therapeut algemeen). 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste M,

Wat naar dat uw dochter zoveel hoofdpijn heeft. Ik kan me voorstellen dat dit veel invloed op haar leven heeft en haar belemmert om voluit te genieten. Het is belangrijk dat eerst haar aura en chakra energiesysteem onderzocht wordt en zonodig in balans gebracht wordt. Dit kan m.b.v. verschillende energetische geneeswijzen, bv. healing, magnetiseren en reikie.  Nog belangrijker is, dat u iemand vindt waar zowel u als uw dochter vertrouwen in heeft. Die kan dan samen met u en uw dochter op zoek gaan naar de oorzaak van de energetische onbalans.

Wellicht kent u iemand in uw omgeving die een positieve ervaring heeft met een alternatief genezer bij u in de buurt.  Ik hoop dat er een oplossing voor uw dochter komt.

Met hartelijke groet,

Eef Dobber


Antwoord van Energie Vitale

Hallo Marije,

Wat moeilijk voor jou en je dochter!

Als je dochter er voor open staat en het fijn vindt dat er aan haar voeten wordt gezeten, zou ik een paar behandelingen voetreflexzonetherapie aanraden. Deze drukpuntmassage werkt heel ontspannend en heeft vaak goede resultaten bij hoofdpijnklachten. De blokkade kan via diverse behandelmogelijkheden worden aangepakt. Een garantie kan ik natuurlijk niet geven, maar het is zeker het proberen waard. Ik ben zelf ook kinder- en jeugdverpleegkundige en heb jaren met kinderen gewerkt.

Ik zit in Zoetermeer, zie mij website, www.energievitale.nl

Warme groet,

Marijke