you Experiencing You


Looikolkstraat 14 7451 EP Holten
0624894373 Klik om te bellen

Over you Experiencing You

Praktijk voor Levenstherapie

De keuzes maken in je leven die je werkelijk wilt maken. Dat is niet altijd even makkelijk. Misschien weet je niet eens wat je werkelijk wilt in je leven. Of je weet het wel maar durft de stappen niet te zetten of weet niet hoe. Als er iets niet stroomt in je leven dan is er iets in jou wat die zogeheten flow tegenhoudt. Het kan zich zowel in jou (gezondheid, gewoontes, gemoedstoestand) als buiten jou (b.v. in relaties of werk) manifesteren en vaak uit het zich in meerdere gebieden. Het is altijd een uitnodiging om contact te maken met je essentie, om je werkelijke behoeften te onderzoeken, te groeien en stappen op je levenspad te nemen die je weer de flow doen ervaren.

Mijn naam is Senta en als levenstherapeut (School of Life) ben ik gespecialiseerd in je (weer) in contact brengen met jouw eigen innerlijke wijsheid en zelfhelend vermogen. Mijn werkwijze is energetisch en lichaamsgericht. Ik werk daarbij met o.a. lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties, systemisch werk en healing. Ik zet de techniek in die op dat moment het beste bij jou past. Liefde, veiligheid en gelijkwaardigheid zijn daarbij altijd mijn belangrijkste uitgangspunten.

Nieuwsgierig of mijn werkwijze iets voor jou is? Iedere maand geef ik een aantal gratis vrijblijvende inzichtsessies weg. www.youexperiencingyou.nl/inzicht-sessie

Foto's

you Experiencing You in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Healer
Holistisch therapeut
Klanktherapeut
Levenstherapie
Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Emotioneel Lichaamswerk
Energetisch therapeut
Energetische therapie
Inner Child Therapeut
Meditatie
Reiki
Traumatherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

you Experiencing You


Looikolkstraat 14 7451 EP Holten
0624894373 Klik om te bellen