Zie JeZelf-Energetisch Coach, Medium & Trance Healing Therapeut-Marian van Herp


Hoogsdenhof 4 5301 ZB Zaltbommel
06-81789584 Klik om te bellen

Over Zie JeZelf-Energetisch Coach, Medium & Trance Healing Therapeut-Marian van Herp

Welkom op mijn website. Je bent hier met een reden gekomen. Als je meer wilt weten over je talenten of als je vastloopt en je komt er zelf niet uit, dank help ik je graag. Hoe? Door gebruik te maken van wat je eigenlijk al weet of in je hebt. Door aan te sluiten bij je energie en met behulp van lichtgidsen breng ik je in contact met je onderbewuste, je ziel of innerlijk kind. Daarna begeleid ik je door je inzicht te geven in je persoonlijkheid en je bewust te maken van de dingen die in je leven spelen.

Daarnaast laat ik je door deze manier van coachen graag stappen maken richting je persoonlijke levensdoel. Door inzicht in je verleden en hoe je nu in het leven staat, help ik je om betere keuzes te maken voor je toekomst. Uit ervaring weet ik dat een kleine, gerichte stap een wereld van verschil kan maken.

Vaak combineer ik coaching met healing om je extra energie en kracht te geven. Ik werk met verschillende mogelijkheden zoals magnetiseren, Flower of Life, kristallen en Tarot.

Wanneer je niet “lekker in je vel” zit, je hebt verdriet, onrust, weinig zelfvertrouwen of psychische klachten, dan is Spirituele Coaching & Trance Healing een mogelijkheid om snel weer in balans te komen. Ik help je met uiteenlopende uitdagingen, door je weer even helemaal in je kracht te zetten. Ook als de ‘negatieve’ energie niet in jezelf zit, maar in je huis, kan ik je helpen met een huis zuivering.

Graag ben ik je van dienst op mijn eigenzinnige manier: vol humor, sprankelend, helderziend, heldervoelend en met twee voeten op de grond. Uiteraard doe ik dit met respect voor je gevoelens en in onderling vertrouwen.

Warme groet,
Marian

Zie JeZelf-Energetisch Coach, Medium & Trance Healing Therapeut-Marian van Herp in het kort

Soort geneeskundige

Magnetiseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Coaching
Magnetiseren
Spirituele geneeswijze

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Zie JeZelf-Energetisch Coach, Medium & Trance Healing Therapeut-Marian van Herp


Hoogsdenhof 4 5301 ZB Zaltbommel
06-81789584 Klik om te bellen