Zwiers Body and Mind Therapie


Pastoorstraat 23 5861 BJ Wanssum
06 41065512 Klik om te bellen

Over Zwiers Body and Mind Therapie

De praktijk voor psycho-sociale therapie  Zwiers Body & Mind Therapie is gelegen in Noord Limburg en richt zich op positieve gezondheid. Mensen zijn niet hun aandoening. Toch wordt daar in de zorg doorgaans wel op gefocused. Alle aandacht gaat uit naar de klachten en gezondheidsproblemen, en hoe we die kunnen oplossen. Vanuit Positieve Gezondheid werkt vanuit een andere invalshoek. Binnen de therapie leer je op een andere manier met je vervelende gedachten, gevoelens, en sensaties om te gaan dan je eerste automatische reactie je ingeeft: oplossen! Het blijkt namelijk dat het gevecht aangaan met gedachten en/of gevoelens (of ze juist proberen te vermijden) er juist vaak voor zorgt dat deze een grotere invloed krijgen op iemands leven. Het alternatief is acceptatie van deze vervelende ervaringen. Niet omdat deze zo leuk zijn, maar omdat je niet wilt dat ze nog meer ruimte innemen in je leven. Met de energie die je overhebt, kun je je vervolgens richten op de dingen die er wel echt toe doen! De kern van oa ACT  is de filosofie dat het vechten tegen onvermijdelijke ervaringen/problemen uiteindelijk ten koste gaat van een waardevol, vitaal leven.

Ik ben een ervaren coach en therapeut. Ik ben werkzaam als Sociaal psychiatrisch verpleegkundige in de ambulante verslavingszorg. Iemand met veel levenservaring en werkervaring die niet alleen oog heeft voor jouw klachten en of problemen, maar met wie je zicht krijgt op wie je werkelijk bent of kunt zijn.

Sociaal Psychiatrisch verpleegkundige -Cognitieve gedragstherapie -Vat van zelfwaardering- Acceptance and commitment therapy, Stoppen met roken coach- EMDR 

Zorg goed voor jezelf!

Foto's

Zwiers Body and Mind Therapie in het kort

Soort geneeskundige

Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Emdr
Psycho-sociale therapie
Traumatherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Zwiers Body and Mind Therapie


Pastoorstraat 23 5861 BJ Wanssum
06 41065512 Klik om te bellen